Znanje je zarazno

FOTO Max 5 osvojili božićno izdanje kviza za srednjoškolce

20:06h
0
Božićno izdanje kviza za srednjoškolce // FOTO: Admir Sinani
Božićno izdanje kviza za srednjoškolce // FOTO: Admir Sinani

U konkurenciji devet nabrijanih timova, pobjedu je odnijela ekipa Max 5 nakon zanimljive završnice u kojoj su pokazali najviše znanja.

U srijedu 14. prosinca, u Križevcima je održano trećem božićno izdanje kviza za srednjoškolce u organizaciji križevačkih udruga K.V.A.R.K. i Vrtuljak. Kvizaši su zauzeli svoja mjesta za stolovima Kluba kulture točno u 20 sati i međusobno se zadirkujući, prionuli su mozganju i kopanju po memoriji u potrazi za odgovorima.

Napete mlade natjecatelje opustio je voditelj kviza Denis Lalić kroz neformalnu zafrkanciju, ali i ozbiljno pripremljena pitanja. Zanimljiva su bila imena prijavljenih ekipa: 4th Power, Dica Čaćina, Max 5, High Five, 2.ć, Buxton Army, Tri frajera i Marko Mudri, Cereal Killers i Kržina deca.

Nakon dva kruga pitanja, najbolje znanje i najviše točnih odgovora pokazala je ekipa Max 5 u sastavu Branimir Bradarić, Sanjin Budić, Nikica Cetl i Luka Ožanić.

Drugo mjesto zauzela je ekipa 2.ć, a treće mjesto osvojili su Tri frajera i Marko Mudri. Prve tri ekipe kući su otišli raširenih osmijeha i s prigodnim nagradama.

Kvizovi su u brzom roku postigli veliku popularnost među križevačkim srednjoškolcima koji na zabavan i opušten način testiraju svoje znanje, a usput pokupe mnoštvo zanimljivih činjenica i informacija.