HRVATSKA SPIN LIGA

FOTO Mirko Hanžeković s 14 ulovljenih riba osvojio treće mjesto na rijeci Butižnici

Završnica prvenstva je na rijeci Dobri u Ogulinu za dva tjedna kada ćemo dobiti i sastav reprezentacije Hrvatske u sezoni 2020. godine.

08:44h
0
Foto: Mirko Hanžeković

Na rijeci Butižnici u blizini Knina održano je 5. i 6. kolo Hrvatske Spin lige.


Domaćin natjecanja, ŠRD Krka Knin, odlično je pripremio stazu za natjecanje. U subotu je održano 5. kolo lige po lijepom, sunčanom i toplom vremenu uz nešto niži vodostaj od očekivanog i jako bistru vodu. Ukupno 17 natjecatelja ulovilo je ukupno oko 140 pastrva. Pobjeda je pripala Jasminu Subašiću iz Siska koji nastupa za ŠRD Samobor s 14 ulovljenih riba i 15,5 bodova. Drugo mjesto osvojio je Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin iz Ogulina s 13 ulovljenih riba i 17,5 bodova, dok je treći bio Mirko Hanžeković iz ŠRD Šoderica iz Koprivnice koji je ulovio 14 riba i ostvario 19 negativnih bodova.

U nedjelju po ekstremno jakoj kiši i prohladnom vremenu ulovljeno je oko 150 pastrva, a u takvim teškim vremenskim uvjetima najbolji je bio Mihael Hunjadi iz Rasinje koji nastupa za ŠRD Štuka Donja Dubrava s 26 ulovljenih pastrva i ostvarenih 9,5 negativnih bodova. Drugo mjesto osvojio je Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin s 22 ulovljene ribe i 14 bodova, a treći je bio Jasmin Subašić iz Siska s 19 ulovljenih riba i 15,5 bodova.

Ukupno je nakon 6. kola u vodstvu Mijo Boras iz ŠRD Pešćenica Zagreb s 19 bodova, drugi je Željko Kuk iz UŠRIDRRH s 26 bodova, a treći Mihael Hunjadi iz ŠRD Štuka Donja Dubrava s 30 bodova.

Koprivnički natjecatelji iz ŠRK Šoderica Koprivnica ostvarili su sljedeće ukupne rezultate. Hrvoje Kuzmić je osmi s 44 boda, dok je Mirko Hanžeković na desetom mjestu s 54. boda. Završnica prvenstva je na rijeci Dobri u Ogulinu za dva tjedna kada ćemo dobiti i sastav reprezentacije Hrvatske u sezoni 2020. godine.

čitam...