18.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radna akcija

FOTO Mjesni odbor Suhe Katalene zajedno s Udrugom žena i lokalnim DVD-om proveo radnu akciju uređenja okoliša Društvenog doma i dječjeg igrališta
F

Uz 30-tak aktivnih članova koji su se odazvali na radnu akciju zajedničkim snagama, dobrom voljom i željom odradio se veliki posao od poravnavanja i čišćenja terena, bojenja drvenih sprava dječjeg igrališta u raznolike boje.

Ne propustite

Uoči dana 22. travnja kada se obilježava međunarodni Dan planeta Zemlje u cilju kako bi se ojačala svijest ljudi prema prirodnom okolišu Mjesni odbor je u suradnji s Udrugom žena i Dobrovoljnim vatrogasnim društvom realizirao radnu akciju uređenja okoliša Društvenog doma i dječjeg igrališta u Suhoj Kataleni.

Uz 30-tak aktivnih članova koji su se odazvali na radnu akciju zajedničkim snagama, dobrom voljom i željom odradio se veliki posao od poravnavanja i čišćenja terena, bojenja drvenih sprava dječjeg igrališta u raznolike boje baš onako kako je to namijenjeno dječjem svijetu i mašti te do sadnje cvijeća kojeg je Mjesni odbor Suha Katalena prihvatio kao donaciju Grada Đurđevca iz rasadnika ukrasnog bilja kojeg izvode Komunalne usluge Đurđevac d.o.o. u suradnji s Gradom Đurđevcom, a koje sada krasi okoliš Društvenog doma i dječjeg igrališta Suhe Katalene.

Radna akcija je obuhvatila i edukaciju za djecu i odrasle o zaštiti i očuvanju prirodnog okoliša. Mjesni odbor Suha Katalena želi istaknuti kako je važno voditi svijest o lijepo uređenom i čistom okolišu te svim vrijednostima prirode i to uspostavom stvaralačkog odnosa čovjeka prema prirodi, a ne rušilačkog. Ovim putem Mjesni odbor je pridao veliku pažnju međunarodnom Danu planeta Zemlje.

Nakon uspješno odrađene radne akcije za sve sudionike osigurana je hrana i piće.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×