25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Osnovna škola Vladimir Nazor

FOTO Mlade nade iz Križevaca nižu izvrsne rezultate u sportu i tehničkoj kulturi te robotici
F

Ne propustite

Osnovna škola Vladimira Nazora jedna je od najistaknutijih škola s vrlo dobrim rezultatima u gotovo svim natjecanjima.

Male rukometašice Dora Manojlović, Marina Matejaš, Elena Beljak, Marinela Mesar, Jana Kantar, Maša Gagro, Amalija Nemčić, Nina Vurnek, Bruna Lukša i Tena Vurnek prošlog su četvrtka 2. ožujka na poluzavršnoj razini natjecanja nastavile s odličnom igrom te se plasirale na državno natjecanje koje će se održati u Poreču.

Uz njihove sjajne rezultate svoju izvrsnu igru pokazali su i odbojkaši Roko Bolčić, Leo Šemički, Borna Jaki, Karlo Piškorić, Luka Sokač, Ante Anđelić, Luka Grdić, Filip Kranjčević koji su se plasirali na poluzavršno državno natjecanje. Društvo će im praviti i košarkaši Noa Svoboda, Roko Bolčić, Ante Anđelić, David Sladić, August Subotičanec, Valentino Kocijančić, Jan Behur, Karlo Behur, Borna Behur, Juraj Brkić i Sebastijan Šatvar koji su se također plasirali na poluzavršna državna natjecanja.

Dobre vijesti donijeli su i šahisti Petra Turković, Maria Jasek, Jana Posarić, Ivana Emili Turkalj, Dorian Jambrec, Dorian Gegač, Patrik Katalenić, Filip Martić, Ivan Martić koji su osvojili drugo mjesto na Županijskom natjecanju održanom u petak 3.ožujka u Osnovnoj školi Grigor Vitez u Svetom Ivanu Žabnom. Za uspjeh mladih sportaša zaslužni su i njihovi mentori učiteljica Ksenija Šamec Kranjčec (košarka i odbojka) i Ivici Švagelj (rukomet i šah).

Na Županijskom natjecanju mladih tehničara, održanom 3.ožujka u Drnju, na kojem se natječu sve osnovne škole i klubovi tehničara učenici Osnovne škole Vladimir Nazor briljirali su pokupivši u pojedinačnim nastupima čak 6 prvih, 2 druga i 2 treća mjesta.

Prva mjesta i plasman na državno natjecanje osvojili su Saša Zenta u kategoriji modelarstvo i maketarstvo, Dorotea Bermanec u kategoriji graditeljstvo, Karlo Piškorić u kategoriji obrada drva i Tena Vurnek u kategoriji izrada uporabnih tvorevina. Drugo mjesto osvojio je Ante Anđelić u kategoriji elektrotehnika uz podršku mentorice učiteljica Sandre Vurnek.

Pod mentorstvom učitelja Tomice Turkovića prva mjesta osvojili su Karlo Nestor Šimanović Miščević u robotskom spašavanju žrtve i Denis Ljubojević u kategoriji robotika. Mihael Svetić osvojio je 2. mjesto u robotskom spašavanju žrtve, Sven Dominik Srbljinović 3. mjesto u robotici i Karlo Gajšek također 3. mjesto u automatici.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima na izvrsnim rezultatima i želimo im uspješan nastup na državnoj razini natjecanja koja će se održati krajem ožujka u Primoštenu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zgodna izložba

FOTO Podravci u Ferdinandovcu pokazali konje i zaprege, svi oduševljeni plemenitim životinjama

Na sajmištu u Ferdinandovcu održana je zanimljiva izložba konja i konjskih zaprega u organizaciji Županijske Udruge uzgajivača hrvatskog posavca...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×