Dočekao ih Beljak

FOTO Mladen Mađer saborom proveo članove općinskih organizacija HSS-a

Bila je to prilika da se građani upoznaju s radom Sabora, a posebno saborskih zastupnika HSS-a.

09:00h
0
HSS-ovi u Saboru // Foto: HSS

Mladen Mađer, Saborski zastupnik i načelnik općine Novigrad Podravski je u srijedu ugostio članove Općinske organizacije HSS-a Koprivnički Ivanec, članice Hrvatskog srca Gradske organizacije Koprivnice i Križevci te Općinske organizacija Molve i Kloštar Podravski u Hrvatskom saboru.

Bila je to prilika da se građani upoznaju s radom Sabora, a posebno saborskih zastupnika HSS-a.

Prisutne je pozdravio Predsjednik HSS-a Krešo Beljak, zahvalio je na dolasku te rekao da je HSS najstarija stranka u Hrvatskoj koja je oduvijek branila građane i borila se za nacionalne interese.

– Najveća vrijednost HSS-a ste upravo vi, vrijedne članice i članovi koji svojim primjerom pokazujete dosljednost jednoj politici – rekao je Beljak.

Prisutne su pozdravili i ostali  saborski zastupnici Mladen Mađer, Davor Vlaović, Ana-Marija Petin te Željko Lenart.

– Sudjelujemo u svim raspravama i jedan smo od najaktivnijih klubova. Često nam teme upravo daju članovi HSS-a i na tome smo im zahvalni – rekao je Vlaović.

Zastupnica Ana-Marija Petin istaknula je da je biti žena u politici danas postalo iznimno teško, ali da je politika poziv za učiniti nešto bolje za svoju sredinu.

U ime prisutnih članova Mario Švegović zahvalio je predsjedniku i zastupnicima što su izdvojili svoje vrijeme i upoznali ih sa njihovim radom u Saboru.