-5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dočekao ih Beljak

FOTO Mladen Mađer saborom proveo članove općinskih organizacija HSS-a
F

Bila je to prilika da se građani upoznaju s radom Sabora, a posebno saborskih zastupnika HSS-a.

Ne propustite

Mladen Mađer, Saborski zastupnik i načelnik općine Novigrad Podravski je u srijedu ugostio članove Općinske organizacije HSS-a Koprivnički Ivanec, članice Hrvatskog srca Gradske organizacije Koprivnice i Križevci te Općinske organizacija Molve i Kloštar Podravski u Hrvatskom saboru.

- Oglas -

Bila je to prilika da se građani upoznaju s radom Sabora, a posebno saborskih zastupnika HSS-a.

Prisutne je pozdravio Predsjednik HSS-a Krešo Beljak, zahvalio je na dolasku te rekao da je HSS najstarija stranka u Hrvatskoj koja je oduvijek branila građane i borila se za nacionalne interese.

– Najveća vrijednost HSS-a ste upravo vi, vrijedne članice i članovi koji svojim primjerom pokazujete dosljednost jednoj politici – rekao je Beljak.

- Oglas -

Prisutne su pozdravili i ostali  saborski zastupnici Mladen Mađer, Davor Vlaović, Ana-Marija Petin te Željko Lenart.

– Sudjelujemo u svim raspravama i jedan smo od najaktivnijih klubova. Često nam teme upravo daju članovi HSS-a i na tome smo im zahvalni – rekao je Vlaović.

Zastupnica Ana-Marija Petin istaknula je da je biti žena u politici danas postalo iznimno teško, ali da je politika poziv za učiniti nešto bolje za svoju sredinu.

U ime prisutnih članova Mario Švegović zahvalio je predsjedniku i zastupnicima što su izdvojili svoje vrijeme i upoznali ih sa njihovim radom u Saboru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

BORBA PROTIV RAKA

Stručnjaci ukazali na strašne brojke, u EU godišnje bitku s rakom izgubi 1,3 milijuna ljudi

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv raka, a s ciljem podizanja svijesti građana o važnosti prevencije, ranog otkrivanja te...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti