-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dar na četiri noge

FOTO Mladenci Sabolović na poklon dobili magarca, Ana Marija: Kad je ušetao u salu, doživjeli smo pozitivan šok
F

Sve je započelo kao pravo vjenčanje iz snova, konjske zaprege i jahači okupili su se ispred mladenkine kuće, te su povorkom po selu oduševili sve mještane.

Ne propustite

Vjenčani pokloni za neke su tek stavljanje novčanica u kuverte ili brisanje prašine s kutije nekog kuhinjskog aparata, kojeg su možda i sami dobili za svoje vjenčanje.

- Oglas -

No najbliži krug prijatelja ipak se pobrine kako bi poklonili nešto kreativno i od srca, nešto u čemu će novopečeni bračni par istinski uživati.

Pravo vjenčanje za pamćenje dogodilo se prošlog tjedna u Virju, a glavnu ulogu, uz mladence Ana Mariju i Vanju Sabolović, odigrao je magarac Damir kojeg su dobili na poklon.

Vjenčanje Ana Marije i Vanje Sabolović
Foto: facebook.com

Sve je započelo kao pravo vjenčanje iz snova, konjske zaprege i jahači okupili su se ispred mladenkine kuće te su povorkom po selu oduševili sve mještane.

- Oglas -

Vanja je dugogodišnji član konjičkog kluba Virovski konjanici, a njegovi prijatelji došli su na odličnu ideju da mu poklone slatku brigu. Magarac Damir pravi je dalmatinac iz Splita, a ime je dobio po Vanjinom kolegi, također članu konjičkog kluba.

Kad je došlo vrijeme darivanja, članovi konjičkog kluba ušetali su u salu s magarcem kojeg su zaklonili svojim tijelima. Iako se velik dio gostiju na samu pojavu magarca dobrano nasmijao, mladenci su vidjeli o čemu se radi tek kad su došli pred njih.

– Kad su stali pred nas bili smo pozitivno šokirani. Naravno da nismo očekivali takav poklon. Svi zajedno smo se smijali i veselili – kroz smijeh nam je ispričala Ana Marija.

Zbog poklona su sretni i kažu kako im briga oko njega neće predstavljati problem.

– Magarac je trenutno u Novom Virju, u staji kod mojih roditelja. Svaki dan odemo do njega kako bi ga prošetali i podružili se s njime – dodala je Ana Marija.

Dan prije vjenčanja od članova konjičkog kluba dobili su još jednu prinovu – slatkog malog maltezera koji se već dobro snašao u obitelji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti