dar na četiri noge

FOTO Mladenci Sabolović na poklon dobili magarca, Ana Marija: Kad je ušetao u salu, doživjeli smo pozitivan šok

Sve je započelo kao pravo vjenčanje iz snova, konjske zaprege i jahači okupili su se ispred mladenkine kuće, te su povorkom po selu oduševili sve mještane.

13:54h
0
Magarac Damir svojim je dolaskom iznenadio mladence // Foto: facebook.com

Vjenčani pokloni za neke su tek stavljanje novčanica u kuverte ili brisanje prašine s kutije nekog kuhinjskog aparata, kojeg su možda i sami dobili za svoje vjenčanje.


No najbliži krug prijatelja ipak se pobrine kako bi poklonili nešto kreativno i od srca, nešto u čemu će novopečeni bračni par istinski uživati.

Pravo vjenčanje za pamćenje dogodilo se prošlog tjedna u Virju, a glavnu ulogu, uz mladence Ana Mariju i Vanju Sabolović, odigrao je magarac Damir kojeg su dobili na poklon.

Vjenčanje Ana Marije i Vanje Sabolović
Foto: facebook.com

Sve je započelo kao pravo vjenčanje iz snova, konjske zaprege i jahači okupili su se ispred mladenkine kuće te su povorkom po selu oduševili sve mještane.

Vanja je dugogodišnji član konjičkog kluba Virovski konjanici, a njegovi prijatelji došli su na odličnu ideju da mu poklone slatku brigu. Magarac Damir pravi je dalmatinac iz Splita, a ime je dobio po Vanjinom kolegi, također članu konjičkog kluba.

Kad je došlo vrijeme darivanja, članovi konjičkog kluba ušetali su u salu s magarcem kojeg su zaklonili svojim tijelima. Iako se velik dio gostiju na samu pojavu magarca dobrano nasmijao, mladenci su vidjeli o čemu se radi tek kad su došli pred njih.

– Kad su stali pred nas bili smo pozitivno šokirani. Naravno da nismo očekivali takav poklon. Svi zajedno smo se smijali i veselili – kroz smijeh nam je ispričala Ana Marija.

Zbog poklona su sretni i kažu kako im briga oko njega neće predstavljati problem.

– Magarac je trenutno u Novom Virju, u staji kod mojih roditelja. Svaki dan odemo do njega kako bi ga prošetali i podružili se s njime – dodala je Ana Marija.

Dan prije vjenčanja od članova konjičkog kluba dobili su još jednu prinovu – slatkog malog maltezera koji se već dobro snašao u obitelji.

čitam...