FOTO: Modnom revijom skupljen je novac za Zorana

18:27h
0
foto: Mario Kos

Koprivničanci su u subotu pokazali da imaju velika srca, napunivši dvoranu Srednje škole, na humanitarnoj modnoj reviji Velika i mala srca za Zorana.

Priredba je održana u organizaciji Društva naša djeca, a od ulaznica koje su koštale 20 kuna, skupljeno je ukupno 24.000 kuna, što je dovoljno za cilj ove revije, kupnju opreme za kupanje za nepokretnog Zorana Petrića iz Koprivnice.


Ček je uručen njegovoj majci, koja je svima zahvalila na maloj, a za njih velikoj pomoći.

Na modnoj pisti izmjenjivali su se vrtičanci, osnovnoškolci, studenti, koprivničke obitelji, od kojih su mnogi reviju nosili prvi puta, no izgledalo je kao da to rade svaki dan.

Ček je uručen Zoranovoj majci, koja je zahvalila na maloj ali za njih velikoj pomoći // foto: Mario KosPrvi puta u ulozi manekena bili su i gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak i sve pročelnice, direktorica Hartmana Melita Bači, direktorica upravljanja Ljudskim potencijalima Podravke Jasenka Dujnić Maltarić, igrači Slaven Belupa, bivša rukometna reprezentativka Irina Maljko, novinar Goran Generalić, kontakt policajac Ivan Lončar, liječnici dr Bojanić, dr Pavlović, dr Merc, tenisač Filip Cvek i mnogi drugi.

Velik pljesak publike svojim su atraktivnim nastupima izmamili i zbor i ritmička skupina DV Tratinčica, mališani iz DV Smiješak, dječja folklorna skupina KUD-a Rudar Glogovac, plesna skupina Ola la, koprivničke mažoretkinje, Ena Poljak i Mihael Bokčev, sportski plesni klub Ritam, Vertigo.

Poseban gost je bio popularni bend Radio Luksemburg, koji su odsvirirali nekoliko pjesama te ujdeno nosili i modnu reviju.

foto: Mario Kos

CIJELU FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE.

{vsig}vijesti/10-2012/121014-revija{/vsig}

 

čitam...