Prva i druga žnl

FOTO Molvarska Mladost uzela bod u Imbriovcu, Starigrad doma poražen od Viktorije, Bregima susjedski derbi

Nakon jučerašnje rijetko viđene golijade u Mokricama Miholečkim gdje je Hrvatski bojovnik s čak 11-4 pobijedio herešinski Omladinac, 21. kolo Druge ŽNL nastavilo se ostalim susretima.

19:22h
0
Nk Tomislav - Nk Borac
Foto: Ivan Brkić

Prekodravac i drnjanski Tomislav pobijedili su u jučerašnjim susretima igranim protiv Kalinovca i Tehnike. 21. kolo nastavilo se danas kad su na rasporedu bili preostalih pet susreta. U 11 sati prijepodne u Kunovcu su snage odmjerili domaće Bratstvo i hlebinska Lipa. Domaći igrači uvjerljivo su slavili pobijedivši 2-0, zabijali su Mahović i Jurčić.

Žuta podmornica gostovala je kod Drave u Novigradu Podravskom. Poveo je Miklinovec u 26. minuti preko Grgića, da bi konačan rezultat bio 1-2 za Miklinovec. Drugi gol gostiju djelo je Krstitovića.

Ivanečka Sloga dočekala je legradski Graničar koji je iz Ivanca odnio puni plijen pobijedivši 1-2.

Nakon neugodnog poraza od Drnja Borac je kod kuće dočekao molvarsku Mladost. Nevjerojatno, ali ponovila se situacija kao i prošle sezone. Molve su i dalje enigma za Borac, bilo doma ili u gostima. Susret je završio rezultatom 2-2.

U Sv. Ivanu Žabnom igrao se susret Tomislav Radnika i Osvita. Domaćin se pod novim trenerom (i igračem) Dragom Papom ‘probudio’ i pobijedio 2-1.

Prva ŽNL, 21. kolo, nedjelja 5. travanj, 17 sati

Prekodravac – Kalinovac 3-2
Tehnika – Tomislav D 0-2
Bratstvo – Lipa 2-0
Drava NP – Miklinovec 1-2
Sloga KI – Graničar L 1-2
Borac – Mladost Molve 2-2
Tomislav Radnik – Osvit 2-1

Nakon jučerašnje rijetko viđene golijade u Mokricama Miholečkim gdje je Hrvatski bojovnik s čak 11-4 pobijedio herešinski Omladinac, 21. kolo Druge ŽNL nastavilo se ostalim susretima.

Vodeća Mladost upisala je rutinsku pobjedu protiv Prugovca rezultatom 3-0, dok je Reka na gostovanju u Goli kod Fugaplasta odigrala 2-2.

Susjedski derbi bregovske Mladosti i glogovečkog Rudara priveden je kraju rezultatom 4-2. Močile su kod kuće poražene od Podravca s 3-4.

Starigrad i Viktorija odigrali su 1-3, za goste su zabijali Piškorić (2) i vratar Bradić iz penala.

Druga ŽNL, 21. kolo, nedjelja 5. travanj, 17 sati

Hrvatski bojovnik – Omladinac 11-4
Mladost – Prugovac 3-0
Fugaplast – Reka 2-2
Mladost KB – Rudar G 4-2
Močile – Podravec 3-4
Starigrad – Viktorija 1-3