22.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
volim stvarati

FOTO Na likovnom natječaju sudjelovalo pet škola, domaćin je bio Odjel za učenike s teškoćama Osnovne škole Đurđevac
F

Radovi su se ocjenjivali u tri kategorije na temu cvijeća, a o nagrađenima su odlučivali članovi stručnog žirija Andrea Živko, Ines Bilas Popović i Zoran Vidaković

Ne propustite

Peti po redu likovni natječaj pod nazivom Volim stvarati održan je u Đurđevcu, a domaćin je bio Odjel za učenike s teškoćama Osnovne škole Đurđevac.

Okupio je pet škola s područja Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije pa su tako sudjelovali učenici Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina, COOR Križevci, COOR „Podravsko sunce“ Koprivnica, COOR Virovitica i Osnovne škole Đurđevac.

– Uvodno je prisutne pozdravila Irena Kožar, voditeljica Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, koja je istaknula ponos što se izložba ove godine održava u paviljonu novoizgrađene Kuće podrške Mali Princ koja se nalazi u dvorištu Odjela za djecu s teškoćama u razvoju, a s čime se složio i ravnatelj Osnovne škole Danijel Domišljanović. Likovni natječaj Volim stvarati pokrenut je na inicijativu Sanje Flajs Vidaković, profesorice defektologinje, učiteljice i edukacijske rehabilitatorice đurđevačkog Odjela za djecu s teškoćama – ističu.

Istaknimo da su učenice i učenici u svojim zavičajima uz vodstvo svojih mentora i učiteljica otkrivali vrste cvijeća.

– Radovi su se ocjenjivali u tri kategorije na temu cvijeća, a o nagrađenima su odlučivali članovi stručnog žirija Andrea Živko, Ines Bilas Popović i Zoran Vidaković – dodaju.

Tako je u prvoj kategoriji najbolja bila Tajana Vukmanović iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce Koprivnica, u drugoj kategoriji Aleksandra Žiher iz Centar za odgoj i obrazovanje Virovitica i u trećoj Ivan Pendelj iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci.

Dodajmo još da je podršku izložbi dala i potpredsjednica Gradskog vijeća Grada Đurđevca Kristina Benko Markovica, predsjednica Udruge Mali princ Đurđevac Kristinka Štefan te ravnateljica Podravskog sunca iz Koprivnice Radmila Popović.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Okrugli stol

Sastali se stručnjaci i raspravljali kako kvalitetnije podržati djecu i obitelji u teškim životnim situacijama

Kako doznajemo u Gradu Koprivnici, danas je u prostorima Obiteljskog centra u Koprivnici održan okrugli stol na temu kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×