6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
MJESEC DARIVANJA

FOTO Nema tko se nije uključio u akcije koprivničkog Crvenog križa, mnogima će uljepšati blagdane
F

U Socijalnoj samoposluzi, u prosincu 2020. organizirali smo šest akcija podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama te su podijeljena 132 paketa korisnicima, kažu.

Ne propustite

Koprivnički Crveni križ u prosincu, mjesecu darivanja, primio je puno donacija građana koji su pokazali kako su spremni pomoći.

– U našoj Socijalnoj samoposluzi svakodnevno imamo podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama našim korisnicima koji su neizmjerno zahvalni i sretni jer ste im vi, dragi sugrađani, uljepšali predstojeće blagdane – poručuju iz Crvenog križa.

U sklopu projekta Mali humanitarko učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec prikupili su 216 kilograma hrane i 107 komada higijene. Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski svojom donacijom razveselila je korisnike Pučke kuhinje. Donirale su 112 kilograma raznih prehrambenih proizvoda.

Foto: GDCK Koprivnica

Iz Osnovne škole Fran Koncelak Drnje dopremili su 160 kilograma hrane i 100 komada higijene, dok su u COOR-u Podravsko sunce prikupili 85 kilograma živežnih namirnica i 17 komada higijene. Tu je i 76 kilograma namirnica i 70 komada higijene doniranih od strane mališani iz koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica.

Truda su si dali i organizirali prikupljanje i u Osnovnoj školi Đuro Ester Koprivnica, prikupivši 311 kilograma prehrambenih namirnica i 110 komada higijenskih potrepština, a veliku pohvalu upućuju mještanima Mjesnog odbora Reka koji su prikupili 117 kilograma hrane i 15 komada higijenskih potrepština.

– U Socijalnoj samoposluzi, u prosincu 2020. organizirali smo šest akcija podjele paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama te su podijeljena 132 paketa korisnicima, a do kraja godine još imamo dvije podjele tako da će korisnici Socijalne samoposluge dobiti više od 160 paketa. Hvala svima koji se u ovo predblagdansko doba sjete onih potrebitih te im žele uljepšati blagdane – dodaju.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×