FOTO: Nezgoda na bolničkom parkiralištu – dotrajalo stablo uništilo dva automobila

15:09h
0
Nezgoda na bolničkom parkiralištu – dotrajalo stablo uništilo dva automobila // foto: Ivan Brkić
Ilustracija

Neobična nesreća desila se danas oko 14 sati na glavnom parkiralištu koprivničke Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“. Naime, uslijed „starosti“ i trulog korijenja, drvo koje se nalazi na samom ulazu na parkiralište, srušilo se i pritom uništilo dva automobila.

Kao što se vidi iz priloženih fotografija, u potpunosti je uništen Fiat Uno, križevačkih registarskih oznaka, dok je manju materijalnu štetu „doživio“ Daewoo, koprivničkih registarskih oznaka.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Na svu sreću, automobili su u trenutku nesreće bili prazni tako da ljudske žrtve nisu zabilježene, a vatrogasci koji su ubrzo stigli na mjesto događaja uspjeli su maknuti drvo sa smrskanog automobila.

Napomenimo kako je šokirana vlasnica totalno uništenog automobila inače djelatnica koprivničke bolnice, a tko će joj nadoknaditi štetu, odnosno u čijem vlasništvu je spomenuto parkiralište (u gradskom ili bolničkom) još nismo uspjeli saznati.

Ovo stablo zasigurno nije jedino sa dotrajalim i trulim korijenjem i nezgoda poput današnje dobra je opomena nadležnima, koji bi više brige trebali posvetiti ovakvim problemima, pogotovo na frekventnim mjestima kao što je bolničko parkiralište.

foto: Ivan Brkić

{vsig}vijesti/08-2011/110808-drvo-na-autu{/vsig}

čitam...