10.1 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: Noć muzeja u Koprivnici
F

Ne propustite

Petnaestak programa, 2662 posjetitelja i čak četiri puta manji troškovi nego prošle godine, rezime su programa ovogodišnje Noći muzeja u Koprivnici.

“Sve je bilo kako smo zamislili.”, zadovoljan je v.d. ravnatelja Muzeja grada Koprivnice, Marijan Špoljar. No, naglašava: “Nama nije primarni cilj da ostvarimo što veći broj posjeta; Noć muzeja je sredstvo da pridobijemo ljude, suradnike i razvijemo suradničku mrežu.” Unatoč nepovoljnom terminu koji se preklapao sa polufinalnom utakmicom hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, broj posjetitelja je veći nego lani, ukoliko se promatraju samo Galerija i Muzej u Koprivnici s obzirom da ove godine nije bilo programa u Hlebinama. Tako su ove godine zabilježena 2662 posjeta u usporedbi sa oko 2400 u ta dva objekta prošle godine. Sve to uz četiri puta manje troškove, koji će biti oko 7.000 kuna, kaže Špoljar. 

Treba spomenuti i kako su se programi u sklopu Noći muzeja održavali i u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović”, gdje je Anđelo Jurkas predstavio knjigu i cd te u Muzeju prehrane Podravka, gdje je postavljena izložba cvijeća.

{vsig}kultura/01-2012/noc-muzeja{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt

Grad Ludbreg uskoro nastavlja s postavljanjem polupodzemnih kontejnera kod svih stambenih zgrada

Nedavno smo pisali kako se nastavlja postavljanje preostalih polupodzemnih kontejnera u Ludbregu. Prema najnovijim informacijama koje su objavile Ludbreške novine,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×