POSLJEDICE DANAŠNJEG VREMENA

FOTO Odron šljunka na prigradskom križanju, mještani u blatu do gležnja: “Nakon svake veće kiše, u voćnjaku – jezero”

U nastavku, kroz fotografije, pogledajte kakva je situacija.

19:30h
0
Foto: Ivan Brkić

Vrijeme se danas promijenilo toliko puta da je već teško brojiti. Sunčano i sparno, pa kiša i tuča, čak i udar groma u kuću na Vinici o čemu smo pisali ovdje, a zatim opet led koji je sigurno napravio veliku štetu. Posebice su zastrašujući prizori iz Starigrada koje možete pogledati ovdje.

Na nekim je mjestima, u ovome slučaju u Starigradu, nedaleko od Koprivnice, dovoljna i malo jača kiša. Tako nam se javio čitatelj rekavši kako je u dvjema ulicama – Lipanjskoj i Pod lipama – golema količina vode stvorila blato koje seže do gležnja.

– Nije neka šteta, ali ovo više nema veze s vezom. Nakon svake malo veće kiše u voćnjaku imamo jezero, a šodera na cesti cijelo čudo – žali se čitatelj.

Da je u prigradskom naselju, između Starigrada i Draganovca, riječ o užasnom stanju prouzrokovanom današnjim padalinama uvjerili smo se i sami. Malo dalje od problema kojega nam je opisao čitatelj, na raskrižju Ulice Pod lipama, Lipanjske, Krešimirove i Kanalske, odnosno u blizini Puba, došlo je do velikog odrona šljunka i zemlje na glavnu cestu, pri čemu valja naglasiti kako Kanalska ulica nije asfaltirana. Razlog je to zbog kojega vozači usporavaju.

Budite, stoga, oprezni.

Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić
Foto: Ivan Brkić

Loading...