6.8 C
Koprivnica
Utorak, 27. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prc

FOTO Okupile se rukometašice i stožer Podravka Vegete uoči novih pobjeda, stigla i nova lica
F

Nakon službenog dijela uslijedio je ručak u Štaglju gdje je prigodnim riječima sve prisutne pozdravio predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

Ne propustite

Dan bogat emocijama nakon povratka s ljetne pauze. Ekipa rukometnog kluba Podravka Vegeta ponovno je na okupu uz neka nova lica, a uoči početka priprema u prostorijama kluba održao se sastanak gdje se ekipi predstavila nova direktorica Vlatka Mihoci, ali i članovi stručnog stožera Nikola Golub te Antonio Pranjić.

Na početku sastanka koji je već na neki način i tradicija u klubu se ekipi obratila sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović.

– Vidim osmijehe, ta lijepa nasmijana lica i stvarno sam sretna da smo svi ponovno na okupu. Posebno bih poželjela dobrodošlicu novim djevojkama i želim im da se što brže uklope u ekipu. Prošla sezona bila je dobar uvod, a vjerujem da s našim dobrim igrama možemo nastaviti i dalje – rekla je puna optimizma Tatari Šimunović i nastavila.

Foto: RK Podravka Vegeta
Vlatka Mihoci // Foto: RK Podravka Vegeta

– Dobili smo prilično tešku skupinu Lige prvakinja i svjesni smo izazova koji je pred nama, ali sigurna sam da ova ekipa može puno pokazati i da ono što potajno želimo u sebi možemo probati zajednički i ostvariti – zaključila je sportska direktorica i predala riječ novoj direktorici Vlatki Mihoci.

– Dobro nam došle, osmijeh na lice, budite vesele, radosne i vedre. Kao što je Miranda i rekla ja sam dugi niz godina igrala za ovaj klub, volim ga i cijenim ga. To što smo ostvarili u prošlosti neka bude u prošlosti, ali neka i bude cilj za budućnost, čemu težimo, kamo želimo ići i što postići. Vjerujem da možemo i da je ispred nas jedan dobar plan i da ovaj klub može krenuti dalje i napraviti korak više u odnosu na prethodne sezone – rekla je direktorica Mihoci i naglasila kako je najvažnije da budemo ekipa u čemu će klubu i dalje velika potpora biti glavni sponzor Podravka, a od ekipe očekuje da s ponosom pronosi ime Grada Koprivnice, većinskog vlasnika kao i glavnog sponzora.

Trener se isto tako uz puno optimizma obratio svim curama uz dobrodošlicu novim igračicama.

Foto: RK Podravka Vegeta
Nova lica // Foto: RK Podravka Vegeta

Lijepo je da smo se ponovno okupili, a nadam se da ste se uspjele odmoriti i da smo svi zajedno spremni za nove izazove. Imamo devet tjedana za kvalitetnu pripremu, a sutra i prekosutra nas već očekuju testiranja na Kineziološkom fakultetu. Nastojali smo vam povećati uvjete rada pa imate novouređenu svlačionicu, a tamo Vas čeka i televizor koji ćemo koristiti u radu i pripremama za utakmice – rekao je trener Saračević i najavio program za prvi tjedan.

Nakon službenog dijela uslijedio je ručak u Štaglju gdje je prigodnim riječima sve prisutne pozdravio predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

– Vjerujem da ćemo u novoj sezoni napraviti još značajnijih iskoraka u odnosu na prošlu sezonu. Kad smo započeli ovaj projekt, velike i uspješne Podravke u rukometnom smislu, nismo očekivali da ćemo prve godine napraviti tako veliki rezultat, a osim sreće vodile su nas hrabrost, energija i htijenje. Imamo sreću i privilegiju da smo uz pomoć cijelog ovog ovdje tima napravili jedan veliki rezultat u onom marketinškom i organizacijskom smislu i zato smo izravno i ušli u Ligu prvaka – rekao je predsjednik Marin Pucar.

Foto: RK Podravka Vegeta
Marin Pucar // Foto: RK Podravka Vegeta
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na svu sreću

Učenik koji je danas skočio s prvog kata škole nalazi se izvan životne opasnosti

Izvijestili smo danas o učeniku koji je stradao u padu s prvog kata Osnovne škole u Ludbregu. Kako doznaje Dnevnik.hr,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×