SKUPŠTINA

FOTO Okupili se umirovljenici Zlatne dobi, rezimirali prošlu i najavili planove za novu godinu

Predsjednica Udruge Anica Milek okupljenim je članovima i gostima prezentirala godišnji, financijski i revizijski izvještaj za proteklu 2019. godinu koje su članovi Udruge jednoglasno prihvatili, kao i plan rada te financijski plan za 2020. godinu.

10:54h
0
Foto: Grad Koprivnica

Udruga umirovljenika Zlatna dob jučer je u koprivničkom Hotelu Podravina održala redovnu godišnju skupštinu. Predsjednica Udruge Anica Milek okupljenim je članovima i gostima prezentirala godišnji, financijski i revizijski izvještaj za proteklu 2019. godinu koje su članovi Udruge jednoglasno prihvatili, kao i plan rada te financijski plan za 2020. godinu.

– Želim vam se zahvaliti na svemu što ste u svojem radnom vijeku dali za ovaj grad, a potom i za Podravku. Utkali ste veći dio svojeg života u blagodati u kojima danas svi uživamo. U nasljeđe ste nam ostavili dobro uhodan put razvijanju našeg grada i kraja. Isto tako se iskreno nadam da će mladi naraštaji koji dolaze znati cijeniti vaš trud i zalaganje – kazala je zamjenica koprivničkog gradonačelnika Melita Samoborec.

Skupštini, zaključenoj zajedničkim druženjem, prisustvovao je i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

čitam...