11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Okupili su se članovi križevačke Matice umirovljenika i starijih osoba, rezimirali su prošle i najavili nove planove
F

Gradski pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel također je izdvojio kvalitetnu suradnju, istaknuvši želju za poboljšanjem kvalitete života starijih građana.

Ne propustite

Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci održala je godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su predstavljene prošlogodišnje aktivnosti te plan za iduću.

Predsjednica Udruge Katica Vojta predstavila je Izvješće o radu udruge, istaknuvši rad članova u klubu Dnevni boravak, sekciji Treća životna dob, djelovanje mješovitog pjevačkog zbora, organiziranje druženja, predavanje za umirovljenike o raznim temama i druge aktivnosti. Istaknula je i dobru suradnju s Maticom umirovljenika Hrvatske, Gradom Križevcima i Koprivničko-križevačkom županijom.

Gradski pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel također je izdvojio kvalitetnu suradnju, istaknuvši želju za poboljšanjem kvalitete života starijih građana. Prisustvovali su te se prigodnim riječima obratili i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine i Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti