U ČETVRTAK

FOTO Osnovnoškolci iz Molvi oprostili se od školskih klupa završnom priredbom punom plesa i smijeha

Završnom priredbom učenici su se na radostan način oprostili od školskih klupa i sa zadovoljnim osmijehom dočekali zasluženi odmor.

12:18h
0
dav

U četvrtak, 13. lipnja, u prepunom Domu kulture u Molvama održana je ovogodišnja završna školska priredba Osnovne škole Molve.

Roditelji, mještani i zaposlenici škole uživali su u nastupima za koje su se učenici vrijedno
pripremali tijekom protekle školske godine u sklopu izvannastavnih aktivnosti.

Za nastupe su ih pripremali njihovi mentori – Katica Ištvan, Ivana Ciganek, Željkica Čerepinko, Ružica Bartolić, Dubravka Jaković, Ana Kos, Lidija Tuba i Dražen Štefan.

Bogat program sastojao se od raznih zabavno-umjetničkih točaka. Skupina učenika iz likovne grupe s učiteljem Zvonimirom Haramijom uredila je ovogodišnju pozornicu na kojoj su se redom izmjenjivali ples, pjesma, gluma i recitacije.

Priredba je započela nastupom Tamburaškog orkestra koji se predstavio dvjema skladbama, nakon čega je uslijedio sjajan nastup folklorne skupine. Pred okupljenima, svoje umijeće plesanja predstavile su ritmičke skupine. Recitatori su nas lijepim riječima uveli u ljetne teme, dok su dramska skupina i lutkari zavladali pozornicom te zabavili i nasmijali sve prisutne. Domom se orila pjesma školskog zbora, u čijoj su pratnji na klaviru zasvirale učenice Domenika Lončar i Klara Čerepinko.

Završnom priredbom učenici su se na radostan način oprostili od školskih klupa i sa zadovoljnim osmijehom dočekali zasluženi odmor.

čitam...