9 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
domaćin

FOTO Otvoren Sajam filma u Kinu Velebit, Munitić: Prikazivat će se domaći filmovi
F

Ovaj sajam je s radionicama i programima posvećen razvoju mlade publike.

Ne propustite

U kino dvorani Kina Velebit danas je otvoren Sajam filma, a prikazivat će se domaći filmovi. Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Maja Holek izrazila je zadovoljstvo suradnjom.

– Pučko otvoreno učilište i Kino Velebit dobili su veliku čast da budu domaćini 5. velikom Sajmu filma uz Hrvatsku mrežu nezavisnih kinoprikazivača i HAVC. Riječ je o trodnevnom događaju na kojem sudjeluju filmo prikazivači iz cijele Hrvatske, isto kao i distributeri. Sajam filma je idealno mjesto na kojem se razmjenjuju iskustva i programi. Tu su razne radionice i brojne kino projekcije – naglasila je.

Alen Munitić, predsjednik Kino mreže objasnio je važnost Sajma filma.

– Hvala Maji i samom Kinu Velebit za domaćinstvo. Važno je da sajmovi putuju po manjim gradovima, manjim sredinama i kinima jer mi svi učimo jedni od drugih. Sjajno je što naši članovi i sva ostala kina iz zemlje imaju prilike vidjeti kako radi ovo kino. Mi kao Kino mreža smo posvuda po Hrvatskoj i to je jako važno.

Ovaj sajam je s radionicama i programima posvećen razvoju mlade publike.

– Svim kinima je u cilju razvijati novu publiku, raditi s djecom i mladima jer to su buduće generacije kino posjetitelja koje odgajamo. Osim edukativnog dijela naši članovi će imati prilike pogledati i premijere domaćih filmova koji će tek biti u distribuciji. Prvi po redu je film Dnevnik Diane Budisavljević, film koji je pobjednik Pula film festivala; Dopunska nastava Ivana Gorana Viteza i Zagrebački ekvinocij. Naši članovi imat će priliku dogovoriti se s članovima i raditi premijere. Prikazivat će se i dječji film Moje neobično ljeto s Tess koji je važan u radu s djecom – najavio je Munitić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti