13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dame na čelu

Koprivnički vrtić Tratinčica i službeno dobiva novu ravnateljicu, na čelu POUK-a ostaje Maja Holek
K

Sandra Oreški imala je jednu protukandidatkinju, Maja Holek nijednu

Ne propustite

Nakon što je početkom veljače zamijenila Idu Šipek i postala v.d. Dječjeg vrtića Tratinčica, Sandra Oreški ostat će na toj poziciji i sljedeće četiri godine. Sada je to službeno, iako je gradski vijećnici u ponedjeljak moraju potvrditi.

Naime, Oreški, inače stručna prvostupnica predškolskog odgoja, izabrana je putem javnog natječaja objavljenog 23. veljače, a njezin je mandatni plan ocijenjen konkretnijim i kvalitetnijim od strane od strane Upravnog vijeća vrtića. Imala je jednu protukandidatkinju, a četverogodišnji mandat službeno joj počinje teći 1. travnja.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ravnateljsku fotelju zadržala je još jedna Koprivničanka, iza koje su četiri uspješne godine na čelu Pučkog otvorenog učilišta. Riječ je o Maji Holek.

Ona se jedina javila na raspisani javni natječaj od 28. siječnja, a Upravno vijeće Pučkog otvorenog učilišta je 18. veljače utvrdilo da prijava zadovoljava svim uvjetima iz javnog natječaja. Pozitivno mišljenje dalo je prije nekoliko dana i koprivničko Kulturno vijeće tako da će Holek i naredne četiri godine biti na čelu POUK-a.

Mandat joj službeno počinje teći 2. svibnja, a baš kao i Oreški, potvrdit će je u ponedjeljak gradski vijećnici.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×