20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bogat program

FOTO Ovogodišnje Ljeto u knjižnici završeno radionicom o frizbiju pod vodstvom prof. Lidije Martinčić
F

Nakon što su odvježbali bacanje i hvatanje frizbija, djeca su se natjecala po grupama, te na kraju odigrali male utakmice.

Ne propustite

Posljednja radionica Ljeta u knjižnici 2019. upravo je završena. Radionicu pod nazivom Uhvati frizbi vodila prof. Lidija Martinčić uz pomoć Rine Martinčić. Profesorica Martinčić upoznala je djecu s poviješću frizbija.

Frizbi je izumio Walter Frederick Morrison koji se sa svojom suprugom Lu na plaži nabacivao s metalnim poklopcem za kolače. Frizbi se može bacati na nekoliko načina, mogu ga igrati svi od 7 do 77 godina, pravila nema nego se igrači međusobno dogovaraju. Nakon što su odvježbali bacanje i hvatanje frizbija, djeca su se natjecala po grupama, te na kraju odigrali male utakmice.

Ovogodišnje Ljeto u knjižnici bilo je 19. po redu. U ovogodišnjem programu sudjelovalo je tristotinjak djece na različitim radionicama. Ljeto u knjižnici započelo je s aerobikom i voditeljicom Ivanom Domišljanović, nastavilo se s Martinom Lovrak Ivanov i znanstvenom radionicom o kostima, proučavalo se vrijeme i meteorologija s Antoniom Stanešićem, kukci s Nikolinom Đođ i programiranje s Matijom, Snježanom i Nikolom Mihočka. Zatim su krenule sportske aktivnosti i to rolanje s Mariom Lončarićem, etno igre s Željkom Mihočka, popularnim orijentacijskim trčanjem s Danijelom Domišljanovićem i Ivanom Đurocijem, te završili s frizbijem i Lidijom Martinčić.

– Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u realizaciji Ljeta u knjižnici 2019. voditeljima, djeci, roditeljima, volonterima, te želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu – poručuju iz knjižnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hop-hop

Kuda li su krenule? Srne su najdražesnija stvorenja naših šuma i česta meta našeg fotografa

Srne (capreolus capreolus) su najdražesnija stvorenja naših šuma, a na njihovu pojavu nitko ne ostaje ravnodušan. Plahim korakom jučer...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti