prva žnl

FOTO Panonija iz Peteranca obnovila klupske prostorije, uredila igralište i ekipu, pogledajte njihove ciljeve i transfere

Prva ekipa Panonije sada ima 14 domaćih igrača i pet 'stranih'. Složena je dobra ekipa, sve redom karakterni dečki, navodi Budoš, pravi spoj mladosti i iskustva. Svi su željni borbe i dokazivanja.

17:00h
0
Foto: FB NK Panonija Peteranec
Foto: FB NK Panonija Peteranec

Panonija iz Peteranca odnedavno se može pohvaliti novim klupskim prostorijama koje su za svaku pohvalu. Svlačionice i službene prostorije poprimile su novo, obnovljeno ruho koje možete vidjeti u galeriji ispod.

No, nisu sredili smo klupski objekt, već su uredili i igrališe, ali i ekipu. Puno se truda uložilo u nove svlačionice i u uređenje samog igrališta, a u klubu su iznimno sretni što su pripreme započeli u novim i lijepim svlačionicama, rekao nam je Matija Budoš, igrač i dopredsjednik Panonije, ali i trener uzrasta do 13 godina.

– Što se tiče same ekipe, već godinu dana baziramo se na većini domaćih i par igrača sa strane. Četiri igrača napustila su nas ovo ljeto, radi se o Hajdukoviću, Soboti, Špernjaku i Mučiću. Svoj četvorici puno hvala na svemu što su učinili za Panoniju. S druge strane, stiglo je nekoliko novih i mladih igrača. Stigli su Patrik Popec, Leo Popec i Borivoj Kovač, a posebno smo zahvalni što su se vratila dva domaća dečka koji zbog fakultetskih obaveza dosad nisu mogli trenirati i igrati. Sad su se priključili prvoj ekipi, riječ je o Robertu Galoviću i Franu Imbriševiću – otkrio je Budoš.

Prva ekipa Panonije sada ima 14 domaćih igrača i pet ‘stranih’. Složena je dobra ekipa, sve redom karakterni dečki, navodi Budoš, pravi spoj mladosti i iskustva. Svi su željni borbe i dokazivanja.

Nk Starigrad - Nk Panonija
Matija Budoš (plavi) // Foto: Ivan Brkić

– Nadamo se što boljem plasmanu na ljestvici, pregovaramo još s dva iskusnija igrača i nadamo se da će to biti realizirano do prve prijateljske utakmice. Što se tiče daljnjeg rada uprave i kluba, želimo što više raditi s mlađim uzrastima jer oni su ipak naša budućnost. Jedan od većih zahvata koji mislimo realizirati u skorije vrijeme je postava umjetne trave na pomoćno igralište kako bismo imali složen jedan lijepi sportski kompleks čime bi smo imali savršene uvjete i za klince i za seniore – zaključio je Budoš.

Panonija je s pripremama krenula prije dva dana, a u nedjelju ih čeka prva prijateljska utakmica s Ferdinandovcom u gostima. Za mjesec dana trebala bi krenuti i Prva ŽNL.

čitam...