19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PLIVANJE

FOTO Plivači Cerina u Sisku osvojili nekoliko medalja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji
F

Plivače su pratile trenerice Martina Gregurek i Lana Kovač, a svi iz kluba iznimno su ponosni na ove rezultate

Ne propustite

Članovi Plivačkog kluba Cerine protekle su subote sudjelovali na Regionalnom prvenstvu Hrvatske i Ligi regije četiri za početnici, kadete i mlađe kadete koje se održalo u Sisku.

Od početnika sudjelovali su Erik Štefanec, Marko Ferčec, Matej Antolaš, Franka Bebek, Niko Car, Klara Stanković, Ana Štauber, Ena Jendrašić, Paula Lovasić, Eva Novak, Borna Strah, Jana Hrašćanec, Ana Hren, Maria Rihtarić i Stella Kustić.

Medalje za Koprivnicu osvojili su Erik Štefanec (treće mjesto na 100 metara slobodno i 100 metara leđno), Marko Ferčec (treće mjesto na 200 metara slobodno), Ana Štauber (drugo mjesto na 50 metara prsno), a najviše medalja osvojila je Klara Stanković (drugo mjesto na 100 metara leđno i 200 metara slobodno te treće mjesto na 50 metara leđno).

Početnici Cerina uspješni su bili i u štafeti u kojoj su osvojili dvije brončane medalje. Štafeta 4×50 metara mješovito bila je u sastavu Klara Stanković, Ana Štauber, Erik Štefanec i Marko Ferčec, a 4×50 metara slobodno u sastavu Klara Stanković, Erik Štefanec, Marko Ferčec i Paula Lovasić.

Na Ligi kadeta i mlađih kadeta sudjelovali su Marija Belčić, Erik Petrić, Petar Domanovac, Domagoj Krapinec, Vili Lipuš, Teo Munić, Matija Perović, Tomislav Pobi, Mislav Skvaža, David Dolenec, Petar Junušić i Sara Sambolek. Najviše su se istaknuli Marija Belčić, Petar Domanovac, Tomislav Pobi, Mislav Skvaža i Erik Petrić.

Plivače su pratile trenerice Martina Gregurek i Lana Kovač, a svi iz kluba iznimno su ponosni na ove rezultate.

plivački klub
Izvor: Plivački klub Cerine
plivački klub
Izvor: Plivački klub Cerine
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nova presuda

Zlostavljača (24) koji je spolno uznemiravao dijete koprivnički sud kaznio tek uvjetno, tužitelji se pobrinuli da pravda, ipak, bude zadovoljena, evo koliko je dobio

Županijski sud u Varaždinu usvojio je žalbu Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici i mladić koji je prvotno kažnjen samo...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti