PRIJATELJSKA UTAKMICA

FOTO Po jedan pogodak u svakome dijelu dovoljni za poraz Slavena od poljskog predstavnika

Krenula je prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2019./2020. koje uključuju sve prvenstvene i susrete Hrvatskoga kupa na Gradskom stadionu Ivana Kušeka Apaša.

15:06h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Nogometaši Slaven Belupa protekli vikend odigrali su prijateljsku utakmicu s poljskim Slaskom.

Momčad trenera Ivice Sertića poražena je s 2-0. Poljaci su poveli u 22., a konačni rezultat postavili u 51. minuti. Od Slavenaša protivničkim vratima prijetili su Mladen, Lima, Bogojević i Ejupi. Posebice je izražena bila dominacija u posljednjih 30-ak minuta, no rezultat se nije mijenjao. Valja istaknuti kako su minutažu dobili igrači koji su do sada manje igrali.

Inače, krenula je prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2019./2020. koje uključuju sve prvenstvene i susrete Hrvatskoga kupa na Gradskom stadionu Ivana Kušeka Apaša. Kako stoji na službenim stranicama kluba, cijena godišnje ulaznice za natkrivenu tribinu je 400 kuna, a za nenatkrivenu 300 kuna. Za umirovljenike i djecu do 18 godina, cijena za natkrivenu tribinu je 300, a za nenatkrivenu 200 kuna.

Svi članovi kluba imaju pravo na popust od 10 posto, a ulaznice se mogu kupiti u prostorijama kluba na Gradskom stadionu svakog radnog dana od devet do 15 sati. Za sve dodatne informacije potrebno je nazvati na telefon 048/220-554 ili poslati upit na e-mail: nk.slaven-belupo@kc.t-com.hr.