9.3 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Eko prijateljski

FOTO Podravka se pohvalila ambalažom koja odskače od drugih, je li uistinu bolja, što kažete?
F

Podravka ima cilj do 2030. imati 100 posto ambalaže za recikliranje, mogućnost povrata ili kompostabilnu za sve prehrambene proizvode.

Ne propustite

Podravka nije jedinstvena, no svakako je jedna od rijetkih koja neke svoje proizvode pakira u limenke, to jest metalnu ambalažu. Za to imaju, navode, i nekoliko razloga. Podravka se pohvalila ambalažom koja odskače od drugih – s razlogom.

Jedan od njih je zadržavanje tradicija proizvodnje, jer limenka je jedna od nekoliko vrsti ambalaže koja se koristi još od početaka Podravkine proizvodnje. Drugo, proizvodi pakirani u limenke ne sadrže konzervanse jer su termički obrađeni. Treće, zadržavaju se visoka kvaliteta i izvrstan okus. Usto, limenke su, kažu, lako dostupne i trajne, a proizvodi brzo spremni za obrok.

podravka se pohvalila

– Vodeći se ranije postavljenim ciljevima kroz implementaciju Strategije održivog poslovanja te njoj pripadajuće Nutritivne strategije, Podravka nastavlja s aktivnom brigom o svojim potrošačima. Neki od najpopularnijih Podravkinih proizvoda zapakirani su u metalnu ambalažu, često nazivanu limenkom ili konzervom – ističu u Kompaniji.

Ovakvom politikom žele poslati tri ključne poruke: da je limenka 100 posto reciklabilna, da je limenka ponovno iskoristiva ambalaža te da hrana u limenkama ne sadrži konzervanse. Podravka ima cilj do 2030. imati 100 posto ambalaže za recikliranje, mogućnost povrata ili kompostabilnu za sve prehrambene proizvode.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Digitalno doba

FOTO/VIDEO Najbolje fotografije Ivana Brkića kroz 20 godina karijere privukle brojne znatiželjnike u Galeriju

Izložba fotografija Ivana Brkića, poznatog koprivničkog fotografa, otvorena je u Galeriji Koprivnica. Djelić njegova opusa, koji broji više od 700...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×