tucaković je trudna

FOTO Podravkašice krenule s pripremama, fokus je na Ligi prvaka, Tjaša Stanko: Želim donijeti nešto novo u ekipu

11:46h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Dva dana trajala su testiranja rukometašica Podravke na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, dok su danas prvi put u sportskoj opremi izašle na parket domaćeg terena u dvorani Gimnazije Fran Galović. Stručni stožer na čelu sa Zlatkom Saračevićem krenuo je devetotjedne pripreme.

– Djevojke su došle spremne na pripreme. Odradili smo testiranja da znamo u kojem su stanju da možemo kvalitetno nastaviti radit. Sve su zdrave, raspoložene i spremne za treninge. Novost je da imamo igračicu manje, riječ je o Antoniji Tucaković koja je trudna i čeka bebu. Zato tražimo treću vratarku. Pripreme će biti po prilici, kombinirat ćemo Cerine, teretanu bazen i dvoranu. Nema potrebe da negdje idemo. Prva utakmica je 7. kolovoza – rekao je Saračević dodavši da je dao odmor od tjedan dana trima juniorkama, riječ je o Popović, Jandrašić i Franušić.

Forma se tempira za Ligu prvaka koja kreće petnaest dana nakon prvenstva koje će koristiti za pripremu. Momčad je ekipirana, a klub ima novu direktoricu, Vlatku Mihoci. Saračević je potvrdio dobro znanu činjenicu da je u klubu organizacija vrhunska, te najavio pripremni period.

– 40×20 metara je moje, moja briga. Klub je fenomenalno posložen i tu nema problema. Što se tiče toga jesmo li spremni za nove pobjede – možemo biti spremni koliko hoćemo, ali pokazat će teren. Napravit ćemo sve da Ligu prvaka dočekamo maksimalno spremni, igrat ćemo u pripremama sa jako dobrim protivnicima – zaključio je trener Saračević.

Foto: Ivan Balija
Tjaša Stanko // Foto: Ivan Balija

Pred mikrofone je stala i prošlogodišnja najbolja mlada igračice Lige prvaka Tjaša Stanko koja je stigla iz Krima. Podijelila je prve dojmove.

– Pričali smo s trenerom i atmosfera je sjajna. Igrala sam Ligu prvaka dvije godine, to su neka iskustva, a neke cure imaju više iskustva. Želim donijeti nešto novo u ekipu. Grad je mali, lijep, nije kao Ljubljana i Maribor, a cure su super i dobro se razumijemo – rekla je Tjaša Stanko.

 

 

 

čitam...
Loading...