prva hrl za žene

FOTO Podravkašice lako do pobjede protiv Trešnjevke, Ihnjeva u premijeri pred koprivničkom publikom zabila šest pogodaka

Pred koprivničkom publikom prvi put je danas zaigrala Aljona Ihnjeva, nnova igračica koja je stigla ove zime. Igrala je već za Podravku, međutim raspored je bio takav da su to sve bile gostujuće utakmice. Danas je imala premijeru u Koprivnici. 

19:22h
0
RK Podravka - RK Trešnjevka 24.02.2018. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Podravka Vegeta na svom je parketu u sportskoj dvorani Gimnazije ugostila devetoplasiranu momčad Trešnjevke. U trećem kolu Koprivničanke su u Zagrebu slavile s uvjerljivh 16-28, pa se i danas očekivala pobjeda. Što se tiče prvenstva i Podravke, ona i dalje dijeli prvo mjesto s jednakim brojem bodova kao i Lokomotiva na ljestvici Prve HRL za žene, dok se ključan prvenstveni susret s Lokomotivom trebao igrati 10. ožujka, međutim odgođeno je zbog europskih obaveza zagrebačke ekipe.

Pred koprivničkom publikom prvi put je danas zaigrala Aljona Ihnjeva, nova igračica koja je stigla ove zime. Igrala je već za Podravku, međutim raspored je bio takav da su to sve bile gostujuće utakmice. Danas je imala premijeru u Koprivnici.

Stigle su Zagrepčanke u Koprivnicu s 13 igračica u zapisniku, dok je Petika imala 20 igračica na raspolaganju. Koprivničanke su vodile nakon uvodnih minuta, a prednost se tijekom utakmice samo povećavala. Na poluvremenu je bilo 14-7 za domaće rukometašice, dok je nakon 60 minuta rezultat bio 28-18 za Podravku.

Sjajna je bila Kapitanović na golu s 11 obrana, dok je Ihnjeva u svojoj premijernoj utakmici u Koprivnici zabila 6 pogodaka. Prednjačila je Ana Turk sa 6 zabijenih golova iz sedam pokušaja. Stopostotna je bila Vidak s 5 pogodaka iz isto toliko pokušaja. Kod gošći, Petra Dičak zabila je 7 golova.

Prva HRL za žene, 24. veljače 2018.

Podravka Vegeta – Trešnjevka 28-18

 

čitam...