Prezentacija projekta

FOTO Pogledajte kako će izgledati izletište Kladarski breg

13:58h
0
Projekt Kladarski breg // Foto: Pitomaca.hr

Cilj projekta Kladarski breg je podizanje atraktivnosti destinacije i povećanje broja posjetitelja.

U Općini Pitomača održana je prezentacija Idejnog arhitektonskog projekta uređenja izletišta Kladarski breg.


Autori projekta prezentirali su koncept projekta Turistička destinacija Kladarski breg s turističkom atrakcijom vidikovac s klopotcem.

Turistička destinacija Kladarski breg sadržavala bi:

  • Vidikovac s klopotcem, nova gradnja
  • Ukopani vinski podrum, nova gradnja
  • Podravska streha, rekonstrukcija postojeće građevine
  • Kapela sv. Martina, rekonstrukcija postojeće građevine

Cilj projekta Kladarski breg je podizanje atraktivnosti destinacije i povećanje broja posjetitelja. Projekt bi trebao imati značajnu ulogu u promociji cjelokupne turističke ponude Pitomače i Virovitičko-podravske županije.

Autori arhitektonskog projekta su Krunoslav Kovač, Martina Tišljar i Neven Vlahović, a grafičke i promidžbene materijale projekta izradio je Ie-centar.

Prezentaciji projekta prisustvovao je predsjednik Turističke zajednice općine Pitomača Željko Grgačić, članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice općine Pitomača Rikard Bakan, Branko Tkalčec i Marinko Barčan, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Pitomača Danijel Petković, stručna suradnica za ruralni razvitak i investicije Maja Brođanac te predstavnik udruge Aršanj Marijan Berdin.

Prisutni su bili iznimno zadovoljni predloženim projektom te su zaključili da bi se u što kraćem roku trebalo  započeti s njegovom realizacijom.

čitam...