savršen poklon

FOTO Poklonite voljenima prekrasne aranžirane artikle u ukrasnoj kutiji ili vječnu ružu koprivničke Agro-kuće

Želite li da taj simbol Vaše ljubavi traje vječno?

16:30h
0

Ozračje blagdana Sv. Valentina, popularno Valentinovo je zavladalo i Podravinom i Prigorjem. Dan zaljubljenih pruža nam priliku da poklonom i malim znacima pažnje iskažemo ono što možda ne znamo ili se ne usudimo riječima.

Zato često imamo dvojbe oko toga koji poklon odabrati i kako na originalan način izraziti našu naklonost. Upravo kako bi Vam olakšali ovakve dileme pobrinule su se vrijedne djelatnice i djelatnici Vrtnog centra koprivničke Agro – kuće.

Ukoliko svratite na adresu Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici imat ćete priliku riješiti sve svoje nedoumice oko toga hoće li osoba koju je izabralo Vaše srce biti zadovoljna kako ste joj pokazali svoju naklonost.

Želite li da taj simbol Vaše ljubavi traje vječno? To je moguće! U Vrtnom centru pripremili su za Vas uistinu senzacionalne poklone – vječne ruže. Kupite ju jednom, a traje zauvijek. I prirodna je!

Izaberite iz velikog asortimana cvijeća iz vlastite proizvodnje. Izdvajaju jaglace i ciklame. Nude Vam razne trajnice i lončanice kao i mogućnost izrade aranžmana po Vašoj želji Za savršeni poklon odaberite flower – box, ekskluzivno aranžirani artikli u ukrasnoj kutiji. Ne tražite dalje – sve za Valentinovo ima Vrtni centar koprivničke Agro – kuće.

čitam...