IZVJEŠĆE

FOTO Policija potvrdila identitet Ivana Antolića, očevidom nisu utvrđene sumnjive ozljede

Tijelo je potom prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva Varaždin obaviti obdukcija. 

08:47h
0
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin

Velika potraga za Ivanom Antolićem na jezeru Šoderica jučer oko podneva privedena je najgorem mogućem kraju. Kako je naš fotoreporter javio, koji se nalazio na mjestu događaja, njegovo su tijelo službe koje su ga tražile izvukle na površinu.

Sada je tu informaciju, kao i identitet 31-godišnjeg Zagrepčana, inače bivšeg pjevača grupe koja je već nastupala na RockLiveu, potvrdila i PU koprivničko-križevačka. Kako stoji u izvješću, njegovo su tijelo ronioci Interventne jedinice policije PU koprivničko-križevačke pronašle na udaljenosti od deset metara od obale na dubini od četiri metara.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Mrtvozornik prilikom toga nije pronašao nikakve ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijelo je potom prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva Varaždin obaviti obdukcija.

Policijski službenici će dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u
Varaždinu. Dodajmo kako jedan od njegovih poznanika nije mogao vjerovati kako se od njih udaljio, a da nitko nije primijetio.

Foto: Matija Gudlin
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin
hgss i ronioci u potrazi
Foto: Matija Gudlin

 

čitam...
Loading...