-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nema panike

FOTO Policija pregledala zgrade suda u Koprivnici i Đurđevcu, evo što kažu o bombi
F

Nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi

Ne propustite

Kao što smo pisali prije sat vremena, jutros je u kratkom roku više policijskih uprava zaprimilo informacije o anonimnim dojavama da su u zgradama pravosudnih tijela na njihovom području, navodno, postavljene eksplozivne naprave.

- Oglas -

Među tim zgradama bila je i ona koprivničkog Suda, koji se nalazi u Ulici državnosti, a koju je policija odmah ispraznila i osigurala okolicu. Također, isto vrijedi i za sud u Đurđevcu.

U međuvremenu, policijski službenici protueksplozijske službe provjerili su istinitost dojava i uvjerili se da su dojave bile lažne. To su nam upravo potvrdili iz PU koprivničko-križevačke.

– Izvršenim pregledom na lokaciji u Koprivnici i Đurđevcu nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi. Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te u slučaju bilo čega sumnjivog što se može dovesti u kontekst navedenog događaja, da se građani s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja – poručili su.

Sud, dojava o bombi
Foto: Ivan Balija
Sud, dojava o bombi
Foto: Ivan Balija
Sud, dojava o bombi
Foto: Ivan Balija
Sud, dojava o bombi
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti