IZVJEŠTAJ

FOTO Policija zaključila očevid, evo koja je kobna pogreška dovela do smrti dviju osoba u Đurđevcu

Od 4.20 do 8.35 sati promet je preusmjeravan obilazno kroz Đurđevac zbog očevida.

14:31h
0
Foto: Vatrogasci Đurđevac Facebook

Policijska uprava koprivničko-križevačka javlja kako je završen očevid prometne nesreće kod Đurđevca u kojoj su poginule dvije osobe, dok je njih šest zadobilo teške tjelesne ozljede. 

Fotografije s mjesta nesreće bila su zbilja užasavajuće. Sudar se dogodio oko 3.30 sati u Ulici grada Vukovara u Đurđevcu. Audijem varaždinskih tablica upravljao je 26-godišnjak u smjeru Virje – Kalinovac.

– Izlaskom iz zavoja na desno vozilom je prešao u prometnu traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera te je došlo do frontalnog sudara s osobnim automobilom Passat koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 50-godišnji vozač – stoji u izvješću policije.

Potvrdili su informacije koje smo objavili, o tome kako su od zadobivenih ozljeda preminuli 26-godišnji vozač i 22-godišnji suvozač iz Audija. Njihova tijela prevezena su na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica radi obdukcije. Ostala dva putnika zadobila su teške tjelesne ozljede, pri čemu je 33-godišnjak prevezen u koprivničku, a 31-godišnjak u virovitičku bolnicu.

– Vozač osobnog automobila Passat kao i 47-godišnja suvozačica, 19-godišnji putnik i 14-godišnja putnica zadobili su teške tjelesne ozlijede te su prevezeni u Opću bolnicu u Koprivnici.

Očevidom je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva Varaždin uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac.

Od 4.20 do 8.35 sati promet je preusmjeravan obilazno kroz Đurđevac zbog očevida.

– Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – stoji na kraju objave.