Bravo, bravo

FOTO Preslatki vrtićarci ponosnim roditeljima pokazali da su pravi klizači, a sve zahvaljujući školi klizanja

U „Igrama na ledu“ sudjelovalo je  203 vrtićanaca i to iz  Dječjeg vrtića Smiješak, Dječjeg vrtića Sv. Josipa, Dječjeg vrtića Igra i Dječjeg vrtića Tratinčica.

13:48h
0

Na koprivničkom su klizalištu danas, u subotu 26. siječnja, naši najmlađi Koprivničanci pokazali naučene vještine na ledu koje su savladali u sklopu škole klizanja Igre na ledu koju provodi Mala sportska škola pri Zajednici športskih udruga grada Koprivnice.

Igre na ledu osmišljene su kao škola klizanja sa nizom elementarnih i štafetnih igra prilagođenih djeci predškolskog uzrasta. Primarni cilj škole klizanje je naučiti djecu umijeću kretanja po zaleđenim površinama korištenjem klizaljki, a sve to  kao oblik učenja, zabave i igre.

Polaznici škole klizanja, u periodu od  7. siječnja pa do 25. siječnja, bila su djeca predškolske dobi, koje su na završnoj demonstraciji s ponosom pratili njihovi roditelji, bake i djedovi te ostali građani.

U Igrama na ledu sudjelovalo je 203 vrtićanaca i to iz  Dječjeg vrtića Smiješak, Dječjeg vrtića Sv. Josipa, Dječjeg vrtića Igra i Dječjeg vrtića Tratinčica.

Na uspješno završenoj školi klizanja čestitali su im Mišel Jakšić, gradonačelnik i Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice, te im uručili diplome.

čitam...
Loading...