19.3 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DVD SVETA ANA

FOTO Prihvaćena su sva izvješća i plan rada, a društvo je dobilo novog mladog profesionalnog vatrogasca
F

U planu za ovu godinu je nabava nove vatrogasne oprema, školovanje članova, sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima i suradnja članova u uređenju mjesta i na turističkim manifestacijama u Svetoj Ani

Ne propustite

Dobrovoljno vatrogasno društvo održalo je svoju redovnu izvještajnu skupštinu.

Društveni su dom u Svetoj Ani ispunili članovi društva, ali gosti. Podršku im je dao gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, zapovjednik JVP Đurđevac Matija Markešić, predsjednik Vatrogasne zajednice Alen Škudar te gosti iz prijateljskih društava.

– Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Ivan Pajtak te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2022. godinu koja su jednoglasno usvojena – ističu iz Grada.

Osim toga, donesen je i novi plan rada za 2023. godinu, a predsjednik Pajtak je istaknuo dobru suradnju s gradskom upravom te ostalim udrugama koje uvelike doprinose ostvarenju njihovih ciljeva.

– U planu za ovu godinu je nabava nove vatrogasne oprema, školovanje članova, sudjelovanje na vatrogasnim natjecanjima i suradnja članova u uređenju mjesta i na turističkim manifestacijama u Svetoj Ani – poručuju.

Pajtak je pohvalio interes novih članova te naglasio da je društvo dobilo mladog profesionalnog vatrogasca što puno znači za budući rad DVD-a. Članovi su iznimno ponosni i zadovoljni što je prošle godine završen i svečano otvoren Vatrogasni dom.

Na skupštini su se obratili i Matija Markešić i Alen Škudar te su svim članovima poželjeli sreću u budućem radu i da im se realiziraju svi zacrtani planovi. Gradonačelnik Hrvoje Janči spomenuo je da su planovi koje si je društvo zadalo realni te da će Grad u cijelosti podržati njihovu realizaciju.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakav peh

NESREĆA Biciklist stradao u padu na nizbrdici, protiv njega će pokrenuti prekršajni postupak

Nesreća se dogodila jučer nedaleko od Sirove Katalene u kojoj je biciklist stradao, javlja policija. Oko 20 sati stradao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×