SURADNJA

FOTO Ravnateljice raspravljale o sufinanciranju djelatnosti dadilja na području Koprivnice

Zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić prikupile su i razmijenile sa sudionicima sastanka, potrebne informacije oko problematike s kojom se eventualno susreću.

09:26h
0
Foto: Grad Koprivnica

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Koprivnice sa željom nastavka dobre suradnje i u 2019. godini, održao je jučer vrlo produktivan sastanak s četiri ravnateljice dječjih vrtića koji djeluju na području Grada Koprivnice i devetero vlasnika obrta za čuvanje djece čije poslovanje sufinancira Grad Koprivnica.

Zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić prikupile su i razmijenile sa sudionicima sastanka, potrebne informacije oko problematike s kojom se eventualno susreću, a vezana je uz provođenje nove Odluke o utvrđivanju mjerila za sufinanciranje djelatnosti dadilja na području Grada Koprivnice kao i način obračuna sufinanciranja participacije roditelja u iznosu od 50 posto za drugo dijete koje se nalazi na smještaju u dječjem vrtiću ili na čuvanju kod dadilja, a temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Koprivnice.

čitam...
Loading...