11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKTI

FOTO Rekonstruiraju se domovi u Carevdaru i Kloštru Vojakovačkom, radi se i u dvjema križevačkim ulicama
F

Križevačko gradsko vodstvo podsjeća kako 1. prosinca kreće izgradnja spoja ispod nadvožnjaka u Ulici Ivana Gundulića

Ne propustite

Domovi u Carevdaru i Kloštru Vojakovačkom upravo se rekonstruiraju, a radovi traju i u ulicama Frana Gundruma i kralja Tomislava. U Carevdaru se obavljaju fasaderski i instalaterski radovi, sređuje se izolacija, mijenja stolarija i radi na krovnoj konstrukciji.

U Kloštru se, pak, prilazi kraju, a obavljena je zamjena krovišta, postavljena toplinska fasada, zamijenjena stolarija te je popločen vanjski i unutarnji dio zgrade. U Ulici Frana Gundruma rekonstruira se odvodnja, postavlja novi sloj asfalta i rješava parking. Radovi vrijede oko 500 tisuća kuna. Također, modernizira se odvojak u Ulici kralja Tomislava, što je vrijedno 650 tisuća kuna.

Križevačko gradsko vodstvo podsjeća kako 1. prosinca kreće izgradnja spoja ispod nadvožnjaka u Ulici Ivana Gundulića, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno tri milijuna kuna, a ističu i izgradnju parkirališta u Gundulićevoj ulici za članove Udruge Maslačak.

Navedene radove obišli su zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović. Šaško je, pritom, stanovnike ulica zamolio za strpljenje i razumijevanje tijekom provedbe ovih radova kojima je za cilj unaprijediti životni standard stanara. Također, istaknuo  je zadovoljstvo napretkom radova na rekonstrukciji domova u Carevdaru i Kloštru Vojakovačkom koji će u konačnici doprinijeti unapređenju društvene infrastrukture i ravnopravnom razvoju urbanog dijela grada i sela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Energični Benjamin i ležerni Ljubomir danas imaju razloga malo proslaviti

Kakav par lijepih imena! Benjamin i Ljubomir danas slave imendan. Benjamin je bučan, energičan, nepristran, jasan, aktualan, magičan, interesantan i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti