15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKTI

FOTO Rekonstruiraju se domovi u Carevdaru i Kloštru Vojakovačkom, radi se i u dvjema križevačkim ulicama
F

Križevačko gradsko vodstvo podsjeća kako 1. prosinca kreće izgradnja spoja ispod nadvožnjaka u Ulici Ivana Gundulića

Ne propustite

Domovi u Carevdaru i Kloštru Vojakovačkom upravo se rekonstruiraju, a radovi traju i u ulicama Frana Gundruma i kralja Tomislava. U Carevdaru se obavljaju fasaderski i instalaterski radovi, sređuje se izolacija, mijenja stolarija i radi na krovnoj konstrukciji.

U Kloštru se, pak, prilazi kraju, a obavljena je zamjena krovišta, postavljena toplinska fasada, zamijenjena stolarija te je popločen vanjski i unutarnji dio zgrade. U Ulici Frana Gundruma rekonstruira se odvodnja, postavlja novi sloj asfalta i rješava parking. Radovi vrijede oko 500 tisuća kuna. Također, modernizira se odvojak u Ulici kralja Tomislava, što je vrijedno 650 tisuća kuna.

Križevačko gradsko vodstvo podsjeća kako 1. prosinca kreće izgradnja spoja ispod nadvožnjaka u Ulici Ivana Gundulića, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno tri milijuna kuna, a ističu i izgradnju parkirališta u Gundulićevoj ulici za članove Udruge Maslačak.

Navedene radove obišli su zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović. Šaško je, pritom, stanovnike ulica zamolio za strpljenje i razumijevanje tijekom provedbe ovih radova kojima je za cilj unaprijediti životni standard stanara. Također, istaknuo  je zadovoljstvo napretkom radova na rekonstrukciji domova u Carevdaru i Kloštru Vojakovačkom koji će u konačnici doprinijeti unapređenju društvene infrastrukture i ravnopravnom razvoju urbanog dijela grada i sela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×