Modno osvježenje

FOTO Rukometašice Podravke počinju novu sezonu Lige Prvaka u dizajnerskim trenirkama dvojca ELFS

Ovime se nastavlja uspješna suradnja Podravke i modnog dvojca ELFS koja u kontinuitetu donosi nepredvidljive modne kombinacije. Nakon kolekcije inspirirane Podravkinim ikonama - prepoznatljivim i dugovječnim Podravkinim simbolima pijetla i kravice te majica u povodu velikog jubileja Vegete, ELFS-i su kreirali novu priču koja ovaj put povezuje sport i modu.

14:42h
0
Foto: RK Podravka

Rukometašice Podravka Vegete, najtrofejnijeg hrvatskog ženskog kluba, započinju novu sezonu Lige prvakinja Europe, elitnog rukometnog natjecanja u koje su ove godine ušle izravno, odlukom Upravnog odbora Europske rukometne federacije. Uz igračka pojačanja, rukometašice Podravke u nova rukometna uzbuđenja ulaze i modno „osvježene“, i to novim trendovskim trenirkama koje su u bojama Vegete za njih kreirali popularni ELFS-i.

Ovime se nastavlja uspješna suradnja Podravke i modnog dvojca ELFS koja u kontinuitetu donosi nepredvidljive modne kombinacije. Nakon kolekcije inspirirane Podravkinim ikonama – prepoznatljivim i dugovječnim Podravkinim simbolima pijetla i kravice te majica u povodu velikog jubileja Vegete, ELFS-i su kreirali novu priču koja ovaj put povezuje sport i modu.

– Veseli nas nova suradnja s ELFS-ima koja će dodatno „začiniti“ nadolazeća natjecanja i nastupe naših rukometašica. Ovo je svakako jedan od kreativnih načina promocije ne samo našeg najvećeg brenda Vegete, već i hrvatske mode, ali i hrvatskog sporta izvan granica Lijepe Naše – izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

Lamprini Tsakalou // Foto: RK Podravka

I rukometašice Podravka Vegete oduševljene su svojom novom modno- sportskom opremom.

– Žene koje se bave sportom svi su navikli gledati u trenirkama. I sama sam često u njoj i izvan svoje dnevne sportske rutine. Ipak, nisam znala da se u trenirci mogu osjećati ovako glamurozno, a upravo tako se osjećam u ovoj koju su nam osmislili hrvatski dizajneri – istaknula je rukometašica Lamprini Tsakalou, prelijepa Grkinja koja se RK Podravka Vegeta pridružila ovog proljeća.

Trenirke, osim za sportske aktivnosti, sve češće su izbor u svakodnevnim, ali i u situacijama koje zahtijevaju elegantniji stil. Tako su, uz rukometašice Podravka Vegete, nove trenirke iz kolekcije ELFS-a s veseljem odabrale i Katarina Mamić, aktualna Miss Hrvatske te Olja Vori, modna ikona i supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija.

Katarina Mamić ovih je dana uspješno završila i diplomirala novinarstvo na Sveučilištu Sjever u Koprivnici gdje je rado pratila utakmice RK Podravka, a ne krije ni svoju „vezu“ s Podravkinim proizvodima, koji su je, kako kaže „vjerno pratili kroz studentske dane.“

Olja Vori // Foto: RK Podravka

– U obitelji Vori, kako ističe Olja, trajna je ljubav prema rukometu i Podravkinim proizvodima. „Zbog rukometa mnogo smo godina živjeli izvan Hrvatske, ali nigdje nismo išli bez naših omiljenih proizvoda, Vegete, Lino Lade i Čokolina. Drago mi je što sam dobila priliku uključiti se u ovu lijepu modno-sportsku priču jer volim i modu i rukomet. Veselim se što na ovaj način mogu podržati rukometašice Podravke i poželjeti im puno uspjeha u Ligi prvakinja – izjavila je Olja Vori.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz modnog dvojca ELFS u najnovijoj kolekciji fw19 donose nekoliko jedinstvenih trendovskih trenirki za svaku priliku.

– Klasične forme trenirki dobile su trendi i ženstvena obilježja poput karakterističnih boja, amblema i materijala. Ako to još kombinirate s omiljenim sportom, ne možete pogriješiti – ističe Ivan Tandarić.

– U trenirkama iz nove kolekcije obogaćenim dizajnerskim amblemima u trendovskim bojama, ali i onim posebno izrađenim za Rukometni klub Podravka Vegeta u nebesko plavoj boji s logotipovima kluba, moderna žena izgledat će istodobno ženstveno i mladenački – dodao je Aleksandar Šekuljica te najavio predstavljanje nove kolekcije na modnom spektaklu koji će se održati 10. listopada 2019. u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu.

Katarina Mamić // Foto: RK Podravka