FOTO Rukometašice Podravke Vegete počele s pripremama

18:35h
0
110727-damnjanovic-horvat

Na prvom treningu rukometašica Podravke Vegete na početku priprema za novu sezonu pojavila su se dva nova lica. To su Lidija Horvat i Sanja Damnjanović, reprezentativke Hrvatske i Srbije, koje su uoči sezone potpisale ugovore s hrvatskim prvakinjama.

Igračice su uoči treninga pozdravili predsjednik kluba Krunoslav Bešvir i direktorica Božica Palčić.

Bešvir im je poželio puno sreće i uspjeha u nadolazećoj sezoni, uz nadu da će ekipa napraviti i bolji rezultat u Ligi prvakinja. Direktorica Palčić je Nikici Pušić-Koroljević čestitala na ulasku u bračnu luku te joj je predala cvijeće i poklon.

Nakon zajedničke fotografije s predsjednikom i nazočnim članovima Uprave, rukometašice su pod vodstvom trenera Nevena Hrupeca i njegovog pomoćnika Bojana Goluba odradile prvi trening. Valja napomenuti da su sve igračice u prošla dva tjedna već trenirale individualno kako bi bile spremne za početak zajedničkog rada.

U novoj sezoni za Podravku Vegetu će nastupati: Marta Žderić, Ivana Jelčić, Ivana Kapitanović (vratarke), Nikica Pušić-Koroljević, Iva Pongrac, Anita Gaće, Ivana Dragišić (krila), Vesna Milanović Litre, Andrea Čović (pivoti), Dina Havić, Sanja Damnjanović, Marijeta Vidak, Miranda Tatari, Maja Kožnjak, Ivana Petković i Lidija Horvat (vanjske).

Od prvog dana priprema u rad su iz druge ekipe uključene vanjska igračica Sara Šenvald, pivot Andrea Božić i desno krilo Ines Gvoić. Početni dio priprema propuštaju Čović, Dragišić i Vidak zbog nastupa za reprezentaciju Hrvatske na Europskom juniorskom prvenstvu.

Podravka Vegeta uvodni dio priprema obavit će u Koprivnici, od 1. do 11. kolovoza boravit će u Daruvaru, a nakon toga će krenuti uigravanje na turnirima i prijateljskim utakmicama.

{vsig}sport/rukomet/07-2011/podravka-pripreme{/vsig}