- Oglas -

Zgrada Martinovka u centru Koprivnice iznova je bila poprište policijskog preteresa. Inspektori za drogu, desetak policijskih službenika, forenzičari i odvjetnici danas su vršili izvide u Sexy shopu, u vlasništvu Emanuele Betlehem Lončarić.

Kako je kriminalističko istraživanje tajno, neslužbeno doznajemo da su tražili osvježivaće prostora koji su od 6. veljače ove godine na popisu zabranjenih proizvoda.

Policija, carinska i sanitarna inspekcija već je više puta ‘češljala’  trgovine u Martinovki, ali vlasnici  nisu bili kažnjeni.  Vlasnica Sexy shopa i dvoje djelatnika za sada su odvedeni na obavijesni razgovor.

Policija je do sada vršila pretrese sa sumnjom da osvježivači zraka, koji se tamo naveliko prodaju, sadrže nedozvoljenu supstancu THC te sintetske kanabinoide koji se nalaze na popisu droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga.

- Oglas -

Riječ je o aromatičnom bilju koje se koristi kao aroma za lampice, a općepoznato je da se takvi proizvodi koriste za pušenje, umjesto zabranjene marihuane.

Aromatične mješavine svako malo mijenjaju naziv pa je tako u igri bio Galaxy, kao i Spice, Solar, Atomix…

Policija i pretres koprivničkog Sexy Shopa // Foto: Mario Kos
Vlasnica Sexy shopa Emanuela Betlehem Lončarić i njeni odvjetnici Katarina i Krunoslav Vuljak // Foto: Mario Kos

Vlasnica Sexy shopa u pomoć je pozvala svoje odvjetnike, a i ranije je naglašavala da  je glavni problem što cijela stvar oko Galaxyja i sličnih pripravaka nije zakonski dobro riješena. Ako se i nešto zabrani, rekla nam je ona, proizvođači takvih pripravaka promijene sastojke i ponovno ga stave na tržište.

Neslužbeno doznajemo da policija danas nije pronašla sporne proizvode koji su zabranjeni od veljače, a ni slične pripravke.

Kada je prije godinu dana policija vršila pretres u Sexy shopu, E. B. Lončarić nam se požalila kako je žalosno što je stalno na meti policije i to samo zato što prodaje robu koja nije zabranjena.

Policija je još više pojačala kontrolu nakon što je lani 15-godišnji dječak u Zagrebu preminuo zbog predoziranja Galaxyjem.

No čini se da će problem riješiti samo jasan i nedvosmislen zakon.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

2 KOMENTARI

    • Upravo sam se israo kao konj i kad sam se brisao vidio sam da mi je ostalo dosta sluzi na dlakama oko analnog otvora. Ajde potrči da mi oližeš te dlake i da cuclaš sluz koja mi se cijedi iz rektuma mutavi skote. Ispišam ti se u brnjicu tu tvoju smrdljivu ogavni stvore. Znam da ti je mama debela kravetina koja me je jahala do ludila. Skakala je po meni dok me nije isprskala vrelim urinom. Ajde sad klekni i pokaži svoju poniznost ogavni stvore. Ja sam za tebe viša rasa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime