4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
standardni i latino-američki plesovi

FOTO Sjajni plesači koprivničkog ŠPK-a pobrali medalje na međunarodnom natjecanju u Sisku
F

Ne propustite

U Sisku je u organizaciji domaćeg kluba i Hrvatsko sportsko plesnog saveza ove subote održano međunarodno plesno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

Održano je i natjecanje pojedinaca, parova i grupa. Na natjecanju je nastupio 71 par u standardnim i latinsko-američkim plesovima iz 15 klubova, a sudilo je šest sudaca. U natjecanju pojedinaca, parova i grupa natjecalo se 100 natjecatelja.

Među natjecateljima bili su i članovi ŠPK Koprivnica koji su u kategoriji pojedinaca Početna razina i Napredna razina u standardnim i latinsko-američkim plesovima ostvarili sjajne rezultate.

Franka Žufika (mlađi osnovci) na početnoj je razini osvojila dvije zlatne, tri srebrne i jednu brončanu oznaku medalje.

U kategoriji pojedinaca na naprednoj razini Paula Škrobar (osnovci D3) osvojila je u standardnim plesovima treće mjesto i brončanu medalju, a u latinsko američkim plesovima osvojila je četvrto mjesto. Kristina Cvitić (mlađa mladež D2) u standardnim plesovima osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, a u latinsko-američkim plesovima osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju.

Po završetku ovogodišnjih turnira, u ŠPK Koprivnica su zadovoljni postignutim rezultatima i nadaju se da će i slijedeće godine također postizati dobre rezultate.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

FOTO Čitateljici netko udario automobil i pobjegao: “Voziš dijete u školu i nađeš razbijen auto”

Neugodno iskustvo imala je naša čitateljica jučer pokraj koprivničkog Domoljuba, a ishod svega je šteta na automobilu. Kako nam je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×