6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radovi su gotovi

FOTO Spojna cesta između Čarde i Peteranske otvorena za promet, Jakšić: Ovime stvaramo uvjete za novo stambeno naselje
F

Oni koji će se kretati Čardom iz smjera Ulice Pavleka Miškine moraju na tom raskrižju stati i propustiti glavni pravac, pojasnila je pročelnica Jasna Golubić.

Ne propustite

Nova spojna cesta između Ulice Čarda i Peteranske ceste danas je puštena u promet.

Proteklog tjedna dovršeni su posljednji radovi i gradonačelnik Mišel Jakšić danas je simbolično uklonio i posljednju prepreku na izlazu iz kružnog toka kako bi se novom cestom moglo slobodno prometovati.

Radovi su trajali od sredine svibnja, a gradonačelnik se nada da će cesta pomoći rasterećenju prometa i postaviti uvjete za novo stambeno naselje.

– Veseli nas početak prometovanja ovom novom prometnicom zato što vjerujemo da na ovaj način dižemo standard i u ovom mjesnom odboru, ali i stvaramo uvjete za jedno novo stambeno naselje. Također, smanjujemo prometne čepove i rasterećujemo raskrižja koja trpe pritisak od strane Peteranca i Drnja, kao i od grada – rekao je gradonačelnik.

Apelirao je i na građane da obrate pozornost na novu regulaciju prometa, a pročelnica Jasna Golubić istaknula je do kojih je promjena došlo.

Otvorenje spojne ceste, Čarda - Koprivnica
Foto: Matija Gudlin

– Mijenja se regulacija na raskrižju Ulice Čarda i nove spojne prometnice na način da smjer s prednošću prolaska postaje smjer sa spojne ceste prema željezničkoj pruzi, odnosno Đelekovečkoj cesti. Dakle, oni koji će se kretati Čardom iz smjera Ulice Pavleka Miškine moraju na tom raskrižju stati i propustiti glavni pravac –  pojasnila je pročelnica.

Cijela investicija je vrijedna oko 1,8 milijuna kuna, izgrađena je i nova pješačko-biciklistička staza, rasvjeta i kanalizacija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×