19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Turneja radosti

FOTO Sportske igre mladih stigle do Koprivničko-križevačke županije uz svečano paljenje plamena i natjecanje u Đurđevcu
F

Jako smo sretni što se Igre održavaju u Đurđevcu, podržavamo sve aktivnosti koje potiču djecu na bavljenje sportom jer smo svjesni koliko je to važno pogotovo u današnjem brzom načinu života, rekao je Hrvoje Janči.

Ne propustite

Turneja radosti Sportskih igara mladih 21. travnja stigla je u Đurđevac kao prvog grada domaćina u Koprivničko-križevačkoj županiji

Nakon što je Novi Vinodolski, prvi grad domaćin ovogodišnje Turneje radosti zapalio plamen Sportskih igara i time označio početak sportskih natjecanja u svome gradu, Turneja radosti je stigla i u Đurđevac.

Na prigodnom programu održanom u osnovnoj školi Grgura Karlovčana izaslanik gradonačelnika Đurđevca, Hrvoje Janči je zajedno s Tihanom Butorac, predstavnicom Sportskih igara mladih i Emom Juričić, višestrukom prvakinjom Hrvatske u karateu zapalio plamen Igara.

– Jako smo sretni što se Igre održavaju u Đurđevcu, podržavamo sve aktivnosti koje potiču djecu na bavljenje sportom jer smo svjesni koliko je to važno pogotovo u današnjem brzom načinu života. Nadamo se da će mali sportaši donijeti puno medalja iz završnice u Splitu – rekao je Janči.

Sportski dio programa uključivao je natjecanje u graničaru i utrci na 60 metara. Ekipa Đurđevački graničari pobjednik je napetog nadmetanja u finalu graničara za 2006. godište i mlađi, dok je u kategoriji 2008. godište i mlađi pobjedu odnijela ekipa 2B razreda i time su se plasirale na završnicu u Splitu. U velikoj utrci osnovnoškolaca na 60 metara u kategoriji 2006. godište i mlađi pobjednica kod djevojčica je Nera Tomulin dok se kod dječaka pobjedom okitio Leon Lorber. U kategoriji 2008. godište i mlađi pobijedili su Petra Miloš i Franjo Bušić.

Svim malim sportašima na pobjedama ali i na sudjelovanju čestitao je gradonačelnik Đurđevca gospodin Željko Lacković koji im je zajedno s Tomislavom Gudićem, direktorom natjecanja Sportskih igara mladih, uručio prigodne majice.

Sportske igre mladih se ove godine po prvi puta održavaju u Đurđevcu, ponosni smo na naše male sugrađane koji su se sportski i u duhu fair playa danas natjecali. Želimo im puno sportske sreće na završnici u Splitu – rekao je Lacković.

Turneja radosti nastavlja se i u drugim dijelovima županije. Tako 24. travnja dolazi u Križevce, gdje će uz paljenje plamena i sportske igre okupljene koncertom u 19.30 zabavljati popularne Frajle.

Dan kasnije Igre dolaze u Koprivnicu, gdje će svečanu ceremoniju u 9.30 otvoriti v.d. gradonačelnika Mišel Jakšić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×