druga žnl

FOTO Starigrad u vrhunskoj golijadi razbio Reku u gostima, Prugovac bacio ručnik u ring nakon samo 27 minuta igre

Mladost Sigetec dočekala je ekipu dvanaestoplasiranu ekipu Prugovca. Domaćini su u susret ušli kao favoriti s obzirom na stanje na tablici, a u prvom kolu Prugovac je na svom terenu svladao Mladost s 3-1.

16:56h
0
Nk Reka - Nk Starigrad
Foto: Ivan Brkić

Susretima Reke i Starigrada te sigečke Mladosti i Prugovca i službeno je započeo drugi dio Druge županijske nogometne lige. Jedini su ovo susreti koji se ovog vikenda igraju u subotu, dok ostatak lige igra u nedjelju. Prigradski derbi igrao se u Reki gdje je gostovao Starigrad. U prvom kolu ove sezone još tamo u kasno ljeto ove dvije momčadi sastale su se u Starigradu, a rezultat je bio 1-1.


Danas je priča bila drugačija. u velikoj golijadi po hladnoći slavio je Starigrad s 3-5. Za domaćina je hat trick zabio Mihelčić, dok je za goste Sobota zabio čak četiri gola

Mladost Sigetec dočekala je ekipu dvanaestoplasiranu ekipu Prugovca. Domaćini su u susret ušli kao favoriti s obzirom na stanje na tablici, a u prvom kolu Prugovac je na svom terenu svladao Mladost s 3-1. Gosti su u Sigetec stigli s šest igrača, da bi još jednog čekali da stigne kako bi utakmica mogla službeno početi. Nakon 27 minuta Prugovcu se kod rezultata 2-0 za domaćina ‘ozlijedio’ jedan igrač i utakmica je prekinuta zbog nedovoljnog broja igrača gostiju.

Druga ŽNL, 14. kolo, 24./25. ožujak

Reka – Starigrad 3-5
Mladost Sigetec – Prugovac 2-0 / prekid 27. minuta

NEDJELJA
Rudar G – Omladinac
Fugaplast – Podravec
Viktorija – Mladost KB
Hrvatski bojovnik – Lipa
GOŠK – Tehnika

čitam...