- Oglas -

Atraktivna Izabela Hegedušić studira Multimediju, oblikovanje i primjenu ili, kako ona to voli reći dizajn, tisak, boje i sve što dolazi u tom paketu.

Ova 21-godišnja ljepotica ističe da se ponekad osjeća kao da ima 31 godinu, zbog svega što je prošla u životu. Završila je sportsku gimnaziju, no dogodila se ozljeda, a zatim je ljubav prema kreativnosti i dizajnu prevladala.

Izabela ima svoj modni blog, a odradila je više od 100 suradnji s različitim brendovima, od šminke, odjeće, obuće, modnih dodataka pa do proizvoda za njegu kože.

- Oglas -
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

– Prvenstveno sam se posvetila fakultetu, nakon toga dolazi organizacija izbora za miss, a pišem i za Blogbuster. Moji članci objavljuju se na 24sata. Prvi, ali ne i zadnji članak je izašao u Cosmopolitanu, stalnu suradnju imam sa Salonom vjenčanica N-Ina Sposa, a najnovija ponuda za portal moda.hr trenutačno je na čekanju jer imam puno i previše posla s navedenim obvezama – rekla nam je ova svestrana blogerica.

Što se modelinga tiče, nosila je uglavnom revije vjenčanica i večernjih haljina, a kako kaže, dobro se osjeća pred kamerom te joj je još lakše zato što je uglavnom iza objektiva osoba koju poznaje te zna da će iz nje izvući ono najbolje i sakriti nedostatke, koje, naglašava, svi imamo.

– Organizaciju i marketing počela sam raditi koprivničkim poduzetnicima. Jedna od boljih prijateljica Marija Izabela Rajić me uključila u nastanak svog modnog branda Cles, sudjelovala sam i u nastanku novog videa za turističku zajednicu, i tako dalje, mogu o suradnjama do sutra – veselo je zaključila.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Kaže kako bira s kime radi i što promovira.

– Ne mogu reći da je nešto lijepo, ako nije! Da je nešto dobro i ugodno, ako je totalna suprotnost. Takve suradnje odbijam – rekla je ona.

Za sebe kaže da je vrlo dinamična i da rijetko tko može pratiti njezin tempo. Naglašava da ne voli rutinu te je spremna riskirati da bi joj bilo zanimljivije. Tvrdi kako je za nju putovanje jednako važno kao i odredište.

– Ne volim statičan i dosadan život. To bih ostavila za kasnije, tamo negdje za 50 godina. Penzija, vikendica, more, šuma, muž i ja se ljuljamo na njihaljci – romantično je izjavila Izabela.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

U slobodno vrijeme koje ostavi samo za sebe, kojeg kako sama kaže ima jako malo, voli crtati, slikati, ukrašavati i slično.

– Moje obiteljsko stablo se sastoji od puno darovitih likovnjaka, skladatelja, kipara, svirača pa sam i ja naslijedila umjetničke gene. Ranije sam volontirala u azilu za pse, tako da sam imala 82 psa i sve sam ih jednako voljela, mazila i pazila. Sada nažalost nemam vremena, ali uvijek volim otići tamo i osjetiti tu neizmjernu ljubav koju psi pružaju – ispričala nam je ona.

Vremena ipak ostaje za njenu ljubav prema životinjama, a posvetila se nesebičnom pomaganju onima koje život nije mazio.

– Hobi su mi životinje i sve vezano uz njih. Uz svog psa, teta čuvalica sam za Šinterice dobrog srca, njima pomažem tako da, uz pomoć obitelji, čuvam štence koji su nađeni na cesti, u grabi, u polju pa sve do onog dana kad ne odu u svoj zauvijek dom – objasnila je ona.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Njezine modne kombinacije iz dana u dan sve su različitije.

– Jedan dan to budu traperice i košulja, drugi tajice i hoodica, treći dan najlonke i suknjica. Sve ovisi o obavezama koje me čekaju taj dan. Volim se dotjerati, haljine i suknje su zaštitni znak žene, povišene pete su pokazatelj elegancije, a šešir oblikuje cijelu kombinaciju – rekla nam je ova modno osviještena mlada dama.

Ipak, u pravi veliki shopping ode dva puta godišnje. A kao razlog navodi da nije tip koji će jednom mjesečno izdvojiti deset sati na besciljno lutanje shopping centrima.

– Dok naletim na neki dobar komad, uzmem ga, naravno, no i to je rijetkost. Imam puno stvari koje mi ostanu od suradnji s modnim brendovima i buticima, tako da ni nemam potrebe stalno nešto kupovati, a jesam li san svakog muškarca, zaključite sami – kroz osmijeh se zapitala Izabela.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Najzanimljivija stvar koja joj se dogodila u životu je jedno veliko i pozitivno iznenađenje.

– Naime, to se dogodilo prije otprilike godinu dana. Pozvana sam na konferenciju za blogere i brendove Diablog koja se održava u Zagrebu. Naravno, u srijedu. Radni dan, predavanja traju. Bježim s faksa, sjedam na vlak, dolazim u Zagreb, žurno ulazim u taksi, plaćam ogromnu svotu novaca za tri kilometra vožnje. Kasnim na event, sjedam, uspuhana, dignem glavu i imam što za vidjeti. Traje predstavljanje brendova i njihovih suradnji s blogerima. Na ogromnom platnu vidim da je na redu Blogbuster te se veselim njihovom izlaganju. Oni kreću pričati o top tri suradnje, pojavljuje se moja fotografija, jedan od mojih naslova, moj članak! Je li to moguće? Odzvanjalo mi je u glavi. Lijep osjećaj je kad vidiš da se trud i rad isplati. Baš moj članak otvorilo je 152 tisuće ljudi i oni su čitali jer ih je zanimalo što jedna mala Koprivničanka ima za reći – ispričala nam je ponosno.

Velika želja joj je postići nešto u životu i uspjeti u onome što je u tom trenu naumila, a to znači, kaže ona, raditi ono što voli, proširiti vidike i dijeliti svoje znanje.

– Što se tiče organizacije Izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije mogu reći da sam vrlo zadovoljna kako se sve to odigralo. Radila sam sve, od najave izbora, castinga za prijavljene djevojke, Miss partyja, upoznavanja javnosti s djevojkama, pisanja objava za medije, fittinga s brendovima, proba prije izbora, backstage, ma sve! Šlag na torti mi je sjesti u žiri i gledati plodove svojeg rada – objasnila je ova svestrana ljepotica Izabela.

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Kaže kako je upoznala jako puno djevojaka koje jesu ili nisu prošle na natjecanju za Miss Hrvatske.

– Mogu reći sa sigurnošću da su neke od njih izuzetno pametne i snalažljive. Naravno, ima i izuzetaka. Bilo je svega, od skrivanja grudnjaka, trganja štikli te podmetanja krive šminke – rekla je o manekenkama.

Modelingom se bavila prije, sada je više, kako sama kaže, u menadžiranju cura, organizaciji samih događaja, revija i izbora.

– Model sam sama sebi svakodnevno, svaki članak treba popratiti profesionalnim fotkama, to je danas izuzetno bitno. Društvene mreže treba održavati iz dana u dan, u suprotnom mogu se pozdraviti sa suradnjama – zaključila je naša prekrasna sugovornica Izabela.

Da je iskusna u modelingu, pokazala je i pred našim objektivom, a idealno se snašla u prekrasnom ambijentu koprivničkog caffee bara Roma te frizerskog salona Friz:e:raj. Pogledajte i sami!

Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).