Raspjevana Podravina

FOTO Talentirani amateri oduševili glazbenim izvedbama na festivalu u Novigradu Podravskom

Ukupno je nastupilo 11 pjevača amatera, a prvo je mjesto po ocjeni stručnog žirija osvojila Mateja Rak s pjesmom Malo mi za sriću triba.

10:14h
0
Foto: Kajje.in

U organizaciji OŠ Prof. Blaž Mađer Novigrad Podravski te pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Općine Novigrad Podravski u petak je održan 3. Festival pjevača amatera pod nazivom Raspjevana Podravina 2017. Novigrad Podravski.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić okupljenima pjevačima zaželio je mnogo sreće i uspjeha u nastupima, okupljene je pozdravio i načelnik Općine Zdravko Brljek, dok je Festival pjesmom otvorila prof. Lidija Peroš.

Ukupno je nastupilo 11 pjevača amatera, a prvo je mjesto po ocjeni stručnog žirija osvojila Mateja Rak s pjesmom Malo mi za sriću triba. Drugo mjesto pripalo je duetu Antonie Voćanec i Lane Šignjar, dok je treće mjesto osvojila Klara Jaković. Specijalnu nagradu za umjetničku izvedbu osvojila je Petra Kunštek, nagradu za najbolji scenski nastup Gabriela Legradi, a nagradu publike Mateja Jezerčić.

Festivalu su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar te predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova KKŽ Verica Rupčić, uz brojne ostale goste i posjetitelje.

čitam...