19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTPISIVANJE UGOVORA

FOTO Tri nove tvrtke gradit će skladišta i prodajne prostore u Koprivnici, evo čime se bave
F

Kako stoji na gradskim stranicama, dio je to mjera usmjerenih na jačanje i poticanje gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti.

Ne propustite

Tri trgovačka društva danas su potpisala Ugovor o osnivanju prava građenja s Gradom Koprivnicom. Riječ je o tvrtkama Mavik d.o.o., Osnova d.o.o. i Akropola d.o.o., od čega će potonja biti u Radničkoj, a prve dvije u Dravskoj zoni.

Inače, bave se prodajom alata, željezarijom, robom za gradnju, stanovanje i vrtne radove, zatim građevinskim radovima te prodajom, sklapanjem i distribucijom metalnih konstrukcija. Uz gradonačelnika Mišela Jakšića i predstavnike tvrtki, potpisivanju su prisustvovali pročelnik Ureda za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar i voditeljica odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.

Kako stoji na gradskim stranicama, dio je to mjera usmjerenih na jačanje i poticanje gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti, kao i pružanju beneficija kako bi se privukla ulaganja i otvorila nova radna mjesta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćno

PA KAJ JE TO? Pijan na fešti u Društvenom domu razbio čašu od 2 deci, Sud ga kaznio 700 eura?!

Koliko puta ste bili vani s društvom, malo vas je ponijelo pa ste na zvuk omiljene vam pjesme posegli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×