12.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radionica

FOTO U đurđevačkom Muzeju djeca učila slikati pjenom i praviti drvene okvire za slike
F

Posebno im svidjelo kakva je pjena na dodir i činjenica da se u nju mogu dodavati boje. Rezultat toga su slike vrlo zanimljivih šara i uzoraka, a zovu se apstraktne slike.

Ne propustite

Ovotjedna ljetna radionica u Muzeju Grada Đurđevca okupila je djecu različitih uzrasta kojima je zajednička želja za otkrivanjem novih oblika kreativnog izražavanja. Tako su na radionici mogli naučiti kako pomoću drvenih letvica i špage napraviti jednostavne i funkcionalne okvire za svoje slike, crteže ili fotografije.

Nakon izrade okvira trebalo je napraviti i radove koji će se u njih smjestiti. U tu su svrhu djeca uz boje koristila i jedan neobičan materijal – pjenu za brijanje. Posebno im svidjelo kakva je pjena na dodir i činjenica da se u nju mogu dodavati boje. Rezultat toga su slike vrlo zanimljivih šara i uzoraka, a zovu se apstraktne slike.

Nakon što su se slike posušile završile su uz pomoć špage i ljepila u drvenim okvirima te će ih svi moći razgledati u veži utvrde Stari grad. Na sljedećem druženju, u četvrtak, 6. kolovoza u 10 sati Robert Rodman približit će naš zavičaj, pričom o šumama, livadama i rijeci Dravi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pripazite!

S hrvatskog tržišta povlači se popularna čokoladica, može imati komadiće plastike

Zbog moguće prisutnosti malog komada plastike tvrtka Mondelēz International s hrvatskog tržišta povlači proizvod Milka Oreo Bar (37 g). Povlači se proizvod Milka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×