6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽIVJETI ZDRAVO

FOTO U koprivničkom parku testirala se snaga i izdržljivost
F

Aktivnosti „Volonteri u parku“ i „Hodanjem do zdravlja“ organizirane su u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ne propustite

Sportski centar Cerine i Odred izviđača „Kamengrad“ Koprivnica sudjelovali su u subotu u programu Budi FIT! Pod stručnim vodstvom kineziologa Sportskog centra „Cerine“ održala se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina. Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

Istovremeno, uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine, zainteresirani građani odhodali su stazu dugu četiri kilometra.

Aktivnosti „Volonteri u parku“ i „Hodanjem do zdravlja“ organizirane su u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

u večernjim satima

Gospodin se ‘nalio’ se pa sjeo na bicikl, na Peteranskoj cesti pao, ozlijedio se i završio u bolnici

Tijekom srijede policija je na području županije zabilježila četiri prometne nesreće, od toga je jedna bila s ozlijeđenom osoba. Ta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti