OSCAROM NAGRAĐENA DJELA

FOTO U petak se otvara križevačko kino! Evo koje ćete filmove gledati ovoga vikenda, i to besplatno

Putem stranice kino.krizevci.hr građani mogu rezervirati ulaznice i vidjeti sve informacije o filmskim projekcijama koje su na rasporedu prikazivanja.

14:09h
0
Foto: Grad Križevci

Pisali smo kako će Križevčani i Križevčanke početkom svibnja konačno gledati filmove u gradskome kinu, što je i potvrđeno priopćenjem Grada Križevaca. Naime, prve projekcije u križevačkom kinu, koje se nalazi u sklopu Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci, održat će se ovoga petka.

U 18 sati pustit će film Djevojka koja obećava koji je dobio Oscara za najbolji scenarij. U 21 sat na rasporedu je film Zemlja nomada koji je, pak, dobio Oscara u kategorijama za najbolji film, najbolju žensku ulogu i režiju te je dobitnik Zlatnoga globusa za najbolju dramu i najbolju redateljicu. Raspored za subotu i nedjelju pogledajte na kraju teksta.

Cijena ulaznice bit će 25 kuna, odnosno 30 kuna za 3D projekcije. No, Grad Križevci potvrdio je kako će tijekom cijeloga svibnja povodom otvorenja kina ulaznice biti besplatne.

Foto: Grad Križevci

– Iako kinodvorana ima ukupno 82 mjesta, s obzirom na trenutno važeće epidemiološke mjere koje su na snazi radi sprječavanja širenja bolesti COVID-19, maksimalno mogući broj ljudi koji može biti istovremeno u dvorani je 25, a iz istoga razloga trenutno je zabranjena konzumacija hrane i pića tijekom projekcija – poručuje gradsko vodstvo.

Putem stranice kino.krizevci.hr građani mogu rezervirati ulaznice i vidjeti sve
informacije o filmskim projekcijama koje su na rasporedu prikazivanja.

Raspored projekcija za prva tri dana otvorenja:

Petak, 7. 5. 2021.
– 18 sati: Djevojka koja obećava
– 21 sat: Zemlja nomada

Subota, 8. 5. 2021.
– 17 sati: Pazi se čarobnjaka
– 21 sat: Zemlja nomada

Nedjelja, 9. 5. 2021.
– 10 sati: Pazi se čarobnjaka
– 19 sati: Djevojka koja obećava

Foto: Grad Križevci