FOTO // U povodu 56. godišnjice Komunalca svečano otvorena poslovna zgrada Komunalnog sektora

14:20h
0
Predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb prilikom svečanog otvorenja nove zgrade Komunalnog sektora // Foto: Mario Kos

Povodom obilježavanja 56. godišnjice Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac u ponedjeljak u podne svečano je otvorena poslovna zgrada Komunalnog sektora u Mosnoj ulici.


– Ovo su zaista prekrasno uređeni prostori koji će služiti prvenstveno radnicima, tu će se moći presvlačiti i tuširati, a osim toga jedan dio sektora komunalnih usluga preselit će se ovdje – rekla je gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak koja je simbolično otvorila zgradu.

Odgovorila je i na pitanje koliko je zadovoljna radom Komunalca.

– To bi u prvom redu trebalo pitati građane. No, mi smo zasad zadovoljni, ali znate kako se kaže, uvijek se može bolje. Težimo da budemo još bolji nego što smo bili dosada – poručila je Želježnjak

Nakon pripajanja tri gradska poduzeća, Komunalac ima 220 zaposlenih kojima je na čelu predsjednica Uprave Maja Hleb.

– Ove godine godišnjicu obilježavamo na nešto skromniji način. Svečano smo otvorili novu zgradu Komunalnog sektora koju smo pred dvije godine kupili od Kominga. Zgrada je rekonstruirana izvana cijela, a iznutra je obnovljeno svega 840 metara kvadratnih, a još više od toga ostalo je za urediti. Na obnovu dijela zgrade utrošeno je ukupno 2,1 milijuna kuna, što za opremu, što za informatičku podršku i namještaj te rekonstrukciju kompletnoga krovišta. U ovoj zgradi će boraviti od 56 do 60 radnika koji rade na zelenim površinama, odvozu otpada i u stručnoj službi tih djelatnosti – rekla je predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb.

Na svečanom otvorenju okupili su se predstavnici društevnog i političkog života Koprivnice i županije, a Hleb je svima zahvalila na suradnji.

– Nadam se da ste zadovoljni suradnjom i da ćemo nastaviti surađivati kao i dosad. Pridružena su nam i tri gradska poduzeća, ovom prilikom pozdravljam i naše nove suradnike i radnike i mogu najaviti da ćemo i njihove poslove pokušati podići na još veću razinu – kazala je Maja Hleb.

Uzvanici su nakon otvorenja razgledali zgradu te nastavili druženje pod šatorom uz skromni domjenak kojeg su pripremili djelatnici Komunalčeve kuhinje.

{vsig}vijesti/04-2014/komunalac{/vsig}

čitam...