9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
predškolski odgoj

FOTO U Sokolovcu svečano otvoren Dječji vrtić Djetlić, polazit će ga 60 mališana
F

Vjerujem kako će roditelji prepoznati vrhunske uvjete koje ovaj objekt i vrtić nude, istaknula je osnivačica vrtića Karmen Pavlic.

Ne propustite

Dječji vrtić u Sokolovcu primio je svoje male polaznike, njih 60. Koncesiju za upravljanjem Općina Sokolovac dodijelila je Dječjem vrtiću Čarobna šuma iz Križevaca koji se pokazao najboljim rješenjem nakon što je drugi put raspisala koncesiju za upravljanje predškolskim objektom, o čemu smo pisali.

Svečanosti otvorenja Dječjeg vrtića Djetlić u Sokolovcu, koji će uvelike podići razinu kvalitete predškolskog odgoja i obrazovanja na području općine, vrijednom nešto manje od šest milijuna kuna, prisustvovali su župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Osnivačica vrtića Karmen Pavlic zahvalila je Županiji i Općini na podršci te naglasila kako u vrtiću nude suvremeni pristup odgoju i obrazovanju s intergriranim kurikulumom koji u središte stavlja dijete.

– Vjerujem kako će roditelji prepoznati vrhunske uvjete koje ovaj objekt i vrtić nude, rijetke su jedinice lokalne samouprave koje tako mnogo i kvalitetno ulažu u predškolski odgoj kao što je to slučaj u Sokolovcu – istaknula je.

Načelnik Općine Sokolovac Vlado Bakšaj je kazao kako je iznimno ponosan što se dugogodišnja želja stanovnika konačno i realizirala, na zadovoljstvo roditelja i djece koja će od sada imati vrhunske uvjete.

– Naša je općina poznata po tome da mnogo ulaže u obitelji i mlade, financiramo brojne  predškolske i školske aktivnosti te razne izvannastavne i sportske programe, uvijek stojimo na raspolaganju za sve što je potrebno za djecu. Tako će biti i ubuduće, a ovaj vrtić koji smo izgradili za našu budućnost te kako bi obitelji ostale u općini upravo to i dokazuje. Hvala svima koji su sudjelovali i pomogli u realizaciji – kazao je načelnik.

Sokolovac je dobio moderno zdanje u kojem će djeca i odgojiteljice imati vrhunske uvjete.

– Ovaj vrtić je zasigurno jedan od najvažnijih projekata jer znamo da se društvo i temelji zajednice stvaraju od najranije dobi. Ovo je lijep i velik dan za sve stanovnike općine, svaki ovakav uspjeh naših jedinica lokalne samouprave znači i uspjeh cjelokupne županije. Čestitam svima koji su sudjelovali na projektu, želim vam uspješan rad i da vrtić bude uvijek dupkom pun – naglasio je župan.

Vrtić, osim stručnim kadrom, raspolaže i najsuvremenijim namještajem i opremom, profesionalnom kuhinjom te opremljenim dječjim igralištem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ruho naše, najljepše II

FOTO Raskošna revija narodnih nošnji napunila Dom mladih i pokazala najbolje od kulturne baštine

Revija narodne nošnje „Ruho naše, najljepše II“ jučer je krasila koprivnički Dom mladih. Reviju je organizirao Folklorni ansambl „Koprivnica“ pod...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×